За нас
За нас

„Буджак”  ЕООД е българска компания започнала дейноста си от 2016 година, специализирана в продажби и производството на натурални етерични масла, продукти, суровини за козметичната, парфюмерийната и фармацевтичната, химична промишленост.  Малък семеен бизнес който се развива в етерично – маслени култури и продукти. Стартиране то на етеричния бизнес започна от няколко култури като лайка, маточина, мента, салвия и бял равнец. От 2021 г. кампанията премина на  търговия с биологично сертифицирани етерично-маслени продукти.

Продуктите са произведени в съответствие с изискванията на Европейското законодателство и Български държавен стандарт.

Наши клиенти и партньори са компании от Франция, Германия, Русия, Азия, специализирани в производството на козметика, химично-почистващи продукти, парфюмерия, фармация.

СУРОВИНИ

Фирмата притежава собствени и наети трайни насаждения, които се обработват съгласно изискванията на добрата агрономическа и технологична практика и са разположени във сърцето на България Родопи и Стара Планина в екологично чисти райони. Също така фирмата практикува събиране на диворастящи билки и също така произвежда етерични масла за всички направления по индустриите, а също така някой масла са предназначени за хомеопатия.

 

КАЧЕСТВО

Гаранцията за високо качество на произвежданите от нас етерично маслени продукти зависи от фабрика – Дестилерия, коята попада под контрол на система GMP, и осъществявасе непрекъснат целогодишен контрол върху производството на етерично-маслените растения. Всички етерични масла и флорални води имат газхроматограми за състава на продукта, направен от Държавни лаборатории.