Абсолю от Бял бор (Pinus sylvestris)

Абсолю от Бял бор (Pinus sylvestris)

 
Абсолютът от бял бор (Pinus sylvestris) е продукт, получен от дървесината на борови дървета, най-често от бял бор. Този абсолют има характерен и балсамов аромат, който го прави подходящ за различни приложения.
 
Абсолютът от бял бор е ценен продукт със своите приятни ароматни и терапевтични свойства. Като се има предвид интензивният му аромат, трябва да се използва с разум и да се спазват указанията на производителя, особено при приложения, свързани с кожата и здравето. 
 

 

Основните ползи, свързани с това Абсолю от Бял бор (Pinus sylvestris):

Подобряване на дихателната функция.

Антисептично действие.

Подобряване на циркулацията.

Спомага за умствена яснота и концентрация.

Подобряване на настроението.

Масаж и релаксация.

 
 
 

Метод: Абсолю от Бял бор (Pinus sylvestris) се получава от конкрет чрез повторно извличане с разтворител, използвайки чист алкохол (етанол).

 

Приложение на Абсолю от Бял бор:

1. Ароматерапия: Ароматът на Бял бор се свързва със свежест и чистота. Той може да бъде използван в ароматерапията за подобряване на настроението, релаксация и подкрепа на дихателната система. Етеричните масла от бял бор се използват често при простуди и заболявания на дихателните пътища.

 

2. Козметични продукти: Абсолютът от Бял бор може да бъде добавен като съставка в козметични продукти като маски за лице, кремове за тяло и дори шампоани. Този аромат придава на продуктите свежест и аромат на бор.

 

3. Масаж и спа терапия: Екстракта от Бял бор се използва в масажни масла и продукти за спа терапия. Те могат да помогнат за релаксацията на мускулите и подобряване на усещането за благополучие по време на масаж.

 

4. Антицелулитни продукти: Поради своите стимулиращи свойства, абсолютът от Бял бор се използва в някои антицелулитни продукти, които помагат за стягане на кожата и подобряване на циркулацията.

 

5. Сапуни и лосиони за тяло: В производството на сапуни и лосиони за тяло абсолютът от Бял бор може да бъде използван, за да придаде на продуктите приятен аромат и да създаде усещане за свежест.

 

 

Аромат: Силен, свеж, сух балсамов терпентин/боров аромат с отличителна сладко-иглолистна горна нотка.

 

 

Произход: България.

 

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 25 °C

 

 

Доставка: Еконт, Спиди, Бг поща, ДЧЛ, ТНТ.

 

 

Плащане: с наложен платеж, по банка, с карта

 

 

Опаковка: стъклен буркан, алуминиев кен.

 

 

Срок на годност: до 5 години.

30,00 лв.
Базова цена:30,00 лв.
Подобни продукти