Абсолю от Хвойна плод (Juniperus Communis)

Описание на продукта: Хвойната плодка (Juniperus communis) е вечнозелено храстче или малко дърво, което се намира в различни части на света, включително Северна Америка, Европа и Азия. Тази растителна видна е известна със своите ароматни сини или черни плодчета, наричани хвойни плодове, които се използват в множество приложения, включително в козметиката, гурме кухнята, парфюмерията и медицината. Този Абсолю от Хвойна плод (Juniperus Communis) е екстракт и съдържа масла и ароматни съединения от плодовете и има интензивен и свеж аромат, характерен за хвойната. 
 
 

Метод: Абсолю от Хвойна плод (Juniperus Communis) се получава от конкрет чрез повторно извличане с разтворител, използвайки чист алкохол (етанол).

 

Приложение: 

  1. Ароматерапия и релаксация: Ароматът на Абсолю от Хвойна плод се свързва със спокойствие и релаксация. Етеричните масла от този аромат могат да се използват в ароматерапията за намаляване на стреса и подобряване на настроението. Ароматът на хвойна се свързва със стимулиране на енергията и бодростта. Той може да бъде използван в ароматерапията за укрепване на духовното и физическото благополучие, особено при умора и напрежение.

  2. Медицинско приложение: Някои хора използват Абсолю от Хвойна плод за медицински цели, включително за лечение на уринерни инфекции и други здравословни проблеми. Все пак, важно е да се консултирате със здравен специалист, преди да използвате растителни продукти за лечение.

  3. Козметични продукти: Абсолю от Хвойна плод може да бъде добавено като съставка в козметични продукти, като сапуни, кремове и лосиони за тяло. Този аромат и съставка може да придаде на продуктите свежест и аромат.

  4. Парфюмерия: Абсолютът от Хвойна се използва като съставка в парфюмерията. Този аромат добавя сложност и интензивност на парфюмите. Обикновено се използва в аромати с дървесни или зелени нотки.
  5. Антицелулитни продукти: Поради своите стимулиращи свойства, абсолютът от Хвойна се използва в някои антицелулитни продукти, които помагат за стягане на кожата и подобряване на циркулацията.

  6. Терапия със соли и бани: Ароматът на Хвойна може да бъде добавен към соли за вана и бани. Този вид терапия може да помогне за релаксацията и освежаването след дълъг ден.

 

Аромат: Абсолю oт Хвойните плодчета на Juniperus communis имат характерен, свеж и балсамов аромат. Този аромат се използва като съставка в парфюмерията и ароматерапията, особено в унисекс парфюми, които съчетават свежест и дървесност.

 

 

Произход: България.

 

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 25 °C

 

 

Доставка: Еконт, Спиди, Бг поща, ДЧЛ, ТНТ.

 

 

Плащане: с наложен платеж, по банка, с карта

 

 

Опаковка: стъклен буркан, алуминиев кен.

 

 

Срок на годност: до 5 години.

21,25 лв. 25,00 лв.
Базова цена:21,25 лв.
Подобни продукти