Базов сет Етерични масла (5 х 10 мл.)

Комплект, който ще се превърне в идеална основа - състоящ се  от масла, покриващи по-голямата част от ароматерапевтичните задачи. Най-функционалните и приятни масла за начинаещи.

 

Лимоновото масло е толкова просто и мощно масло, което може да предпази от вируси. Яркият аромат тонизира нервната система, облекчава умората и повишава умствената работоспособност. Успокоява при възбуда или тревожност, помага за придобиване на яснота на мисълта.

Маслото от чаено дърво е едно от най-известните и обичани етерични масла със силно, но леко антисептично действие. Има антивирусно, антибактериално и противовъзпалително действие. Емоционално балансира, повишава концентрацията. Дава самочувствие, повишава независимостта и бързината на вземане на решения. Това масло е просто незаменим помощник в борбата за вашето здраве.


Маслото от Евкалипт е мощен помощник при лечението на хронични респираторни заболявания, действа срещу вирусни и бактериални инфекции. Помага за облекчаване на симптомите на цистит, вагинит, помага на жените да се справят с дискомфорта и болката. Евкалиптовото масло осигурява антибактериален ефект при акне, ефективен при бактериални кожни заболявания. Помага за разрешаване на вътрешни противоречия, облекчаване на умората.

Лавандуловото масло  е наистина универсално ароматерапевтично масло, което може да заеме централно място във вашата аптечка. Има успокояващ ефект, ефективно при лечение на гъбички, акне, възпаления и дълго заздравяващи рани. Лавандуловото масло може да се използва като парфюм. Помага за справяне с нервни разстройства, облекчава стреса и премахва напрежението, безсънието. С ароматното масло ще намерите спокойствие и самоконтрол.


Карамфилово масло – Едно от най-мощните болкоуспокояващи и антисептични масла, което действа страхотно на възпалена кожа, помага в борбата с акне и пъпки. Актуално при бронхит, остри респираторни инфекции, настинки. Чудесен и при мускулни болки, зъбобол. Регулира работата на стомашно-чревния тракт. Използва се в кремове за крака, стимулира кръвообращението.

34,90 лв. 38,00 лв.
Базова цена:34,90 лв.
Подобни продукти