Козметика

Работилницата на Олеся Мустаева е основана през 2009 г. в Казан. Фирмата се занимава с производство на широка гама козметика на базата на билкови и безопасни съставки. Основател и лице на марката, както и технолог на компанията, е Олеся Мустаева.

Мисията на компанията е да създаде ефективна алтернатива на чуждестранните марки, да предостави възможност на всеки да използва висококачествени, ефективни средства на достъпна цена.

Продуктите на известната създателка Олеся Мустаева са естествени и натурални, ефективни продукти на базата на органични екстракти и растителни компоненти, потвърдени от стандартите ECOCERT и COSMOS. Продуктите се произвеждат по наши собствени рецепти при стриктно спазване на определени правила. Компанията обръща голямо внимание на подбора на компоненти и разработването на формулировки. В създаването на нови продукти участват компетентни специалисти с международно образование в областта на разработката на козметика. Преди пускането на търговско производство се провежда пълен цикъл от тестове за стабилност и безопасност за всяка формулировка.

Компанията се стреми да въведе иновативни решения за създаване на нови ефективни продукти и използва най-новите изследвания в грижата за кожата и косата, включително грижата за бебешката кожа.

Популярността на козметиката на марката "Работилница Олеся Мустаева" непрекъснато нараства благодарение на съществуващите формулировки и отзиви на благодарни клиенти, които успяха да намерят решение на проблемни въпроси с грижа на достъпна цена. Това е най-добрият показател за представянето на компанията.

Днес продуктите на "Работилница Олеся Мустаева" се продават успешно в повече от 150 града в Русия, както и в Казахстан, Беларус и страните от Европа и Азия. А сега вече и в България.

марки
Подреди по