Флорални води

Конкрети и абсолюти

CO2 екстракти

Флорални води

Конкрети и абсолюти

CO2 екстракти

Ползи от етеричните масла
ВИЖ ТУК
Приложение на флоралните води
Виж тук
Популярни Продукти

Буджак ЕООД - Български дух, традиции и семейни ценности.

Буджак ЕООД българска семейна компания, която стартира дейноста си през 2016 година. Основната се специализираме на отглеждане, производство и търговия с органични натурални етерични масла, базови (студено-пресовани) масла, флорални води (хидролати), конкрети, абсолюти, СО2 екстракти, восъци, сушени билки, сапуни и др. 

Основните ни приоритети са:

  1. Гъвкавост и адаптация: Ние сме по-гъвкави, бързо се адаптираме към променящите се условия на пазара. Решенията могат да се вземат бързо и без бюрократични процедури.

  2. Личен подход към клиентите: насочени сме към изграждането на дълготрайни и близки отношения с клиентите.

  3. Ентусиазъм и ангажираност: високо качество на продуктите или услугите.

  4. Семейни ценности: стремим се да запазим добра репутация и доверие сред клиентите си.

  5. Голям шарм, харизма и гама на продукти.
Статии

Ароматерапия, грижа за кожата и косата, масаж, лечебни свойства, имунна и дихателни системи, подобряване на сън, козметика, говене.

Прочети още

Хидролатите могат да се използват като естествени тоници за лице. Помагат за балансиране на pH на кожата, овлажняват я и облекчават раздразнението.

Прочети още

Най-често хидролатът за лице се използва като алтернатива на тоника. Продуктът овлажнява кожата, предотвратява изсушаването, подхранва и тонизира, има антисептично действие и помага в борбата с обривите. Отлично освежава в горещо време или през отоплителния сезон.

Прочети още