Липов цвят CO2 Екстракт (Tilia)

  • Колекция: Буджак
  • Кат. номер: TC-001

Опиисание на продукта: Получаването по метода на свръхкритична флуидна екстракция при условия на високо налягане (над 300 атмосфери) и щадящи температурни условия позволява получаването на максимум биологично активни компоненти на растението от суровини.

Липов цвят CO2.

Ароматът на този материал е сладък меден флорален, много наситен, топъл и зелен. Аспектите на меда са супер заредени навсякъде и мисля, че можете да интерпретирате това като флорално оросено. Наистина прекрасен материал, който смятат, че може да се използва вместо абсолюта от Акация или Люляк, когато този материал се използва в работата на парфюмерията. Съчетава се СО2 добре с много цветя, особено рози и жасмин, нероли.
Този липов CO2 доста силно наподобява аромата на най-качествените сушени цветя, от които се използват в състава на билкови настойки. Като се има предвид това, този ароматен материал е най-близо до уханието на живо липово цвете според нас.

Перфектно разтворим в алкохолен материал, не се смесва с масло. Перфектна база за един уникален парфюм.

Този CO2 екстракт от липов цвят е очарователна наслада с профил на мирис, който е точното копие на самите цветя, цъфтящи по пролетните липи които се събрани от Стара Планина на България.

Ботаническо (Латиснко) име: Tilia cordata


Произход: България

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 25 °C

Мерки за безопасност: Да не се използва в периода на бременност или кърмене. Пазете от деца.

Срок на годност: до 5 години

Опаковка: стъклено шише, алуминиев кен.

Доставка: Еконт, Спиди, ДЧЛ, Фе декс

 

 

10,00 лв.
Базова цена:10,00 лв.
Подобни продукти