Жасмин СО2 Екстракт

  • Марка: Буджак

Описание: CО2 от Жасмин -  Цитат от книгата на Subtle Aromatherapy Дейвис пише, че жасминът е най-важния продукт за тези, които искат да одухотворят интимния аспект на своите взаимоотношения. „С Жасмин ни помага да разберем, че няма разделение между физическа и божествена любов".  Вискозна и восъчна наситено златисто жълто-оранжево вещество, което е почти твърдо при стайна температура и изисква специални  инструкции за употреба за смесване.

Ботаническо (Латиснко) име: Jasminum officinalis

Аромат: СО2 от Жасмин има флорален и динамичен обонятелен профил, сладък и романтичен аромат го прави компонент в много популярни парфюми. Мириса му е толкова силен че излъчва ориенталска сладост и игрив мускус.

Смесва се добре с: тамян, сандалово дърво, здравец, бергамот, пачули, лимонена трева, розово масло, сладък портокал. 

Применение: Парфюмерия, козметика, медицина.

ЗАБЕЛЕЖКА: Жасмин CO2 не се препоръчва за ароматерапия, той е предназначен основно за употреба в парфюмерията.

Произход: Египет

Метод на екстрагиране: Получаването по метода на свръхкритична флуидна екстракция при условия на високо налягане (над 300 атмосфери).

Семейство аромати: флорални

Смесва се добре с основни компоненти, но всеки парфюмерист е индивидуален създател на собствения си парфюм: Амбер, Бергамот, Кедър, Лайка, Салвия, Кориандър, Тамян, Липа, Маточина, Тубероза Ветивер, Палмароза, Иланг Иланг, Нероли, Ела и мн. други. 

„Жасмина има способността да закръгля всякакви груби нотки и се смесва с почти всичко". Създавайки перфектна нота и аромат на идеален парфюм за него и нея.

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 25 °C

Мерки за безопасност: Да не се използва в периода на бременност или кърмене. Пазете от деца.

Срок на годност: до 3 години

Опаковка: стъклено шише, алуминиев кен.

Доставка: Еконт, Спиди, ДЧЛ, Фе декс

70,00 лв.
Базова цена:70,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!