Аромадифузер + 3 Коледни аромата (Мандарина, Карамфил, Черен смърч)

  • Колекция: Буджак

Създайте празнична магия в дома си с нашата изключителна колекция от коледни аромати!

Отворете вратите към един вълшебен свят на празднични спомени и комфорт с нашите уникални етерични масла.
 
Потопете се в атмосферата на зимната гора с нашия чист и освежаващ аромат на Черен смърч. Добавете нотки на елхови иглички в дома си, създавайки илюзията за истинска коледна гора.
 
Очаровайте се с аромата на зрели мандарини, изпълващи въздуха със свежест и яркост. Нашето етерично масло от мандарина ще донесе топлината и радостта на празничния сезон във вашия дом.
 
Събудете спомени за празнични меденки с дъх на карамфил. Топлите и пикантни нотки на карамфил ще изпълнят дома ви с уют и традиционно коледно настроение.
 

Създайте атмосфера на приказни моменти:

Използвайте нашите аромати, за да създадете уютни моменти в дифузер или в ароматна лампа. Нека ароматите пренесат дома ви в празнична атмосфера, правейки всеки момент уникален.

 

Подарете на себе си и любимите си хора магията на Коледа:

Подарете на себе си и любимите си хора незабравим подарък с нашата колекция от коледни аромати. Създайте атмосфера на топлина, любов и радост, която ще бъде с вас през целия празничен сезон.
 
Комбинирането на етерични масла от карамфил, мандарина и черен смърч може да създаде уникален и празничен аромат, който съчетава топлината на подправки, ярки цитрусови плодове и свежи борови нюанси. Ето приблизителната пропорция за такава ароматна смес:
 
     3 части етерично масло от Карамфил: за добавяне на пикантни, топли нотки.
 
     2 части етерично масло от Мандарина: за свежи цитруси и топъл, сладък аромат.
 
     1 част етерично масло от Черен смърч: за добавяне на борова свежест и създаване на горска атмосфера.
 
Можете да адаптирате тези пропорции в зависимост от вашите предпочитания и интензитета на вкуса, който искате да постигнете. Не забравяйте да започнете с малки количества и след това да добавите, за да постигнете желания ефект.
 
Можете да използвате тази ароматна смес в дифузер, ароматна лампа или да добавите няколко капки към вода за овлажнител. Този аромат е подходящ и за създаване на ароматизирани свещи или ароматизиран спрей за стая. Опитайте различни комбинации, за да намерите перфектната комбинация за вашия празничен дух.

Състав на комплекта:

Аромадифузер (130 мл.) - 1 бр.

Етерично масло от Мандарина - (10 мл.) - 1 бр.

Етерично масло от Карамфил - (10 мл.) - 1 бр.

Етерично масло от Черен смърч - (10 мл.) - 1 бр.

 

Изберете нашите коледни аромати и създайте магия в дома си днес! 

40,00 лв. 45,00 лв.
Базова цена:40,00 лв.
Подобни продукти