Коледни аромати (3*10 мл Канела, Портокал, Бяла ела)

  • Колекция: Буджак

Превърнете дома си в истински коледен кът с нашата изключителна комбинация от етерични масла. Отворете вратите към празничната магия, внасяйки комфорт и радост в живота с нашата уникална комбинация от тези три прекрасни аромата:

 
Насладете се на свежестта на горския въздух и аромата на зимна гора с нашето етерично масло от Бяла ела. Създайте усещането за истинска коледна гора, изпълвайки дома си с чистота и жизненост.
 
Събудете вкуса на празничните меденки и топлината на домашната кухня с аромата на канела. Топли и уютни нотки на канела ще създадат атмосфера на традиция и радост.
 
Освежете въздуха с яркостта на зрели портокали. Ароматът на портокал ще придаде лекота и енергия на вашия дом, внасяйки весело празнично настроение.
 

Създайте приказна коледна атмосфера:

Използвайте тази магическа комбинация в дифузер, ароматна лампа или добавете няколко капки към вода за овлажнител. Нека тези аромати превърнат дома ви в приказно място, където всеки момент е изпълнен с магия.
 

Подарете на себе си и близките си празник във всяка нотка:

Създайте атмосфера на любов и топлина с тази уникална комбинация от коледни аромати. Подарете на себе си и любимите си хора истинската магия на празника.  
 
Комбинацията от етерични масла от Бяла ела, Канела и Портокал създава уникален и празничен аромат, който съчетава свежестта на иглолистни дървета, пикантните нотки на канелата и яркостта на цитрусите. Тази комбинация може да придаде на вашия дом топла и уютна атмосфера, идеална за коледния сезон. Ето приблизителната пропорция за такава ароматна смес:
 
     3 части етерично масло от Бяла Ела: за придаване на свежест и аромат на бор.
 
     2 части етерично масло от Канела: за добавяне на топли и пикантни нотки.
 
     2 части етерично масло от Портокал: за цитрусова яркост и свежест.
 
Не забравяйте, че тези пропорции са само насока и можете да ги адаптирате в зависимост от вашите предпочитания. Започнете с малки количества и добавете масла, за да постигнете желания вкус.
 
Тази ароматна смес може да се използва в дифузьор, ароматна лампа, ароматизиране на свещи или за създаване на спрей за ароматерапия. Този уникален аромат ще подчертае празничната атмосфера и ще създаде усещане за топлина и уют във вашия дом.
 

Изберете нашата комбинация от аромати на Бяла ела, Канела и Портокал и подарете на дома си неповторимо усещане за коледна магия! 

17,60 лв. 22,00 лв.
Базова цена:17,60 лв.
Подобни продукти