Флорална вода Лавандула

  • Марка: Буджак
  • Кат. номер: LW-001

Описание: Лавандуловата флорална вода е 100% чист и натурален продукт, получен чрез парна дестилация на пресен лавандулов цвят.

Действие: Флоралната вода от лавандула има успокояващ ефект при ухапвания от насекоми, кожни раздразнения и слънчеви изгаряния. Подпомага бързата регенерация на увредената кожа. Има матиращ ефект и свива порите, което я прави предпочитана при хората с мазна или смесена кожа. Флорална вода Лавандула е подходяща за всеки тип кожа, особено за чувствителна, бързо омазняваща се и младежка кожа. Поддържа натуралната влага, регулира pH баланса и освежава кожата. Притежава оздравяващо действие и влияе благоприятно при слънчеви изгаряния. Ароматът на лавандула е релаксиращ, успокоява и намалява тревожността. За успокояване на ухапвания и слънчеви изгаряния – напръскайте мястото с вода от Лавандула. Премахва сърбежа, паренето и зачервяването и спомага за по-бързото заздравяване на увредената кожа.

Мнението на експертите в ароматерапията, че лавандуловата вода е подходяща за всякакви кожни проблеми: екзема, псориазис, различни дерматити, уртикария, изгаряния. Коса: Стимулира растежа на косата, придава блясък и влага на косата. Предотвратява пърхота. Използва се в гинекологията при комплексно лечение на възпаление.

Опаковка: пластик - шише

Произход на културата: България

Съхранение: в сухо място, без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 20 °C

Срок на годност: до 18 месеца, след отваряне на капачка 6 месеца.

6,00 лв.
Базова цена:6,00 лв.
Подобни продукти