Флорална вода Cалвия - Градински чай

  • Марка: Буджак
  • Кат. номер: SW-001

Описание: Прекрасните свойства на флоралната вода - от салвия (градинския чай) са известни на човечеството от древни времена: той се използва широко както в медицината, така и в готвенето. Знаете ли за възможностите за използване на градински чай за козметични цели?

Градинският чай е известен като отлично средство за почистване и регенерация: чрез образуване на слабо кисела среда на повърхността на кожата, която има благоприятен ефект върху местния имунитет, той стимулира процесите на клетъчна регенерация. Това качество го прави просто незаменим за кожата, отслабена от микробни и гъбични инфекции. С антиоксидантни свойства, които устояват на процеса на стареене, градинският чай е много полезен за старееща и уморена кожа. И е особено ефективен във вашата борба за здраве и красота - хидролат от градински чай, цветна вода, получена чрез парна дестилация на цветя от градински чай. 

Действие: Флоралнатв вода от Салвия има много свойства, които не се срещат в другите му препарати: богатството на състава и в същото време безопасността на действието значително разширява обхвата на неговото приложение. Нанесете го върху кожата си, за да го почистите и той ще го направи по-възприемчив към ефектите на вашите кремове и масла. Направете козметика на базата на градинска вода, като им придадете антисептични и противовъзпалителни свойства. Използването на хидролат от градински чай в продукти за мазна, пореста кожа, склонна към загуба на тонус и преждевременно стареене, е особено важно. Градинската вода перфектно подобрява тонизиращите свойства на всякакви козметични препарати.

Вода от Градински чай се използва широко в продуктите за грижа за косата. Водата от цветя на градински чай, нанесена върху косата след измиване с шампоан, ще възстанови здравия блясък и блясък на косата, ще укрепи корените на косата и ще почисти кожата от пърхот и възпаление. И всичко това без агресивни химикали, които често се използват в козметичната индустрия и не винаги са безопасни.
Градинската вода е едно от най -мощните природни средства за ефективна защита на вашето здраве и красота.

ВНИМАНИЕ: не използвайте за кърмачки, може да спре лактацията.

Опаковка: пластик - шише

Произход на продукта: България

Съхранение: в сухо място, без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 20 °C

Срок на годност: до 24 месеца, след отваряне на капачка 6 месеца.

5,00 лв.
Базова цена:5,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!