Екстракт от Бръшлян (Hedera helix) 100 мл.

Пропилен гликолов екстракт от бръшлян (Hedera helix) 100 мл.

Пропилен гликолов екстракт от бръшлян (Hedera helix) често се използва в козметиката и продуктите за грижа за кожата заради неговите потенциални противовъзпалителни и овлажняващи свойства. Ето няколко начина да го използвате:
 
     Грижа за кожата:
         Добавете няколко капки пропилен гликолов екстракт от бръшлян към вашия крем или лосион за лице. Това може да помогне за хидратиране на кожата и омекотяване на нейната текстура.
 
     Грижа за косата:
         Включете екстракт от бръшлян във вашия шампоан или балсам. Може да помогне за укрепване на косата и подобряване на цялостното здраве на скалпа.
 
     Масажно масло:
         Разредете екстракт от бръшлян в базово масло (като масло от жожоба или зехтин) и използвайте за масаж. Това може да помогне за подобряване на кръвообращението и намаляване на чувството на мускулна умора.
 
     Антицелулитни продукти:
         Включете екстракт от бръшлян в антицелулитни кремове или масла. Приписват му се свойства, които могат да помогнат за намаляване на появата на целулит.
 
     Грижа за ставите:
        Пропиленгликоловия екстракт от бръшлян понякога се използва в продукти за грижа за ставите. Това може да помогне за намаляване на възпалението и облекчаване на болката.
 
 
Моля, не забравяйте, че е препоръчително да извършите тест за чувствителност преди да използвате нов продукт.
12,60 лв. 18,00 лв.
Базова цена:12,60 лв.
Подобни продукти