Екстракт от Дяволски нокът (Harpagophytum procumbens) 100 мл.

Пропиелен гликолов екстракт от Дяволски нокът (Harpagophytum procumbens) 100 мл.

 

Пропилен гликоловия екстракт от Harpagophytum procumbens, известен още като  дяволски нокът, може да се използва за грижа за кожата и ставите поради потенциалните си противовъзпалителни свойства. Ето няколко начина да го използвате:
 
     Гел или крем за стави:
         Добавете няколко капки пропиленгликолов екстракт от дяволски нокът към вашия гел или крем за стави. Това може да помогне за намаляване на възпалението и облекчаване на болката от ставни заболявания.
 
     Масажно масло:
         Разредете екстракта от дяволски нокът в носещо масло (като зехтин) и го използвайте за масаж на ставите или мускулите. Това може да помогне за подобряване на кръвообращението и облекчаване на напрежението.
 
     Крем за крака:
         Добавете няколко капки към вашия крем за крака, особено ако имате проблеми със ставите или мускулите на краката.
 
     Грижа за кожата:
         Добавянето на екстракт от дяволски нокът към кремове или лосиони за тяло може да бъде полезно за намаляване на възпалението и раздразнението на кожата.
 
     Продукти за грижа за гърба:
         Включете екстракт от дяволски нокът в продуктите за грижа за гърба, особено ако имате мускулни или ставни проблеми в тази област.
 
     Антицелулитни продукти:
         Добавете екстракта от дяволски нокът към антицелулитни кремове или масла за укрепване и подобряване състоянието на кожата.
 
 
Харпагофитът (Harpagophytum procumbens), познат също като дяволски нокът, е растение, което се използва за своите потенциални благоприятни свойства, особено в областта на ставите и мускулите. Пропилен гликоловият екстракт от дяволски нокът може да бъде включен в различни козметични продукти, като гелове, кремове или лосиони, предназначени за облекчаване на неприятни усещания в ставите и мускулите.
 

Свойства на дяволския нокът и какво може да предостави пропилен гликоловият екстракт от него:

1. Антиинфламаторно действие: Дяволският нокът се свързва с антиинфламаторни свойства, които могат да помогнат в улесняването на възпалителни процеси в тялото.

2. Облекчаване на болка: Този екстракт може да се използва за облекчаване на болката, свързана със състояния на ставите, като артрит и артроза.

3. Подпомагане на подвижността: Пропилен гликоловият екстракт от дяволски нокът може да бъде включен в продукти, които се целят към поддържане и подпомагане на подвижността на ставите.

4. Успокояване на напрежението и тонизиране: В козметичните продукти този екстракт може да бъде добавен за своите успокояващи свойства и потенциал за тонизиране на кожата.

 

Опаковка: стъклено шише; алуминиев кен по-поръчка.

 

Състав: пропилей гликол, вода. Разтворимост: вода, глицерин, алкохол

 
 

Произход на продукта: България

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 20 °C

 

Доставка: Еконт, Спиди, Български пощи, ДЧЛ, ТНТ, ФеДекс и други.

 

Плащане: с наложен платеж, по банка, с карта

 

Мерки за безопасност: Да не се използва в периода на бременност или кърмене. Пазете от деца. Пазете от домашни любимци.

Молим, не забравяйте, че е препоръчително да извършите тест за чувствителност преди да използвате нов продукт.
 

* Забранено е използването на пропилен-гликол за деца под 3 години. След 3 години с уведомление и по лекарско предписание.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за хора с астматични наклонности.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за животни.

 

 Срок на годност: до 3 години

15,00 лв.
Базова цена:15,00 лв.
Подобни продукти