Екстракт от Дяволски нокът (Harpagophytum procumbens) 100 мл.

Пропиелен гликолов екстракт от Дяволски нокът (Harpagophytum procumbens) 100 мл.

Пропилен гликоловия екстракт от Harpagophytum procumbens, известен още като  дяволски нокът, може да се използва за грижа за кожата и ставите поради потенциалните си противовъзпалителни свойства. Ето няколко начина да го използвате:
 
     Гел или крем за стави:
         Добавете няколко капки пропиленгликолов екстракт от дяволски нокът към вашия гел или крем за стави. Това може да помогне за намаляване на възпалението и облекчаване на болката от ставни заболявания.
 
     Масажно масло:
         Разредете екстракта от дяволски нокът в носещо масло (като зехтин) и го използвайте за масаж на ставите или мускулите. Това може да помогне за подобряване на кръвообращението и облекчаване на напрежението.
 
     Крем за крака:
         Добавете няколко капки към вашия крем за крака, особено ако имате проблеми със ставите или мускулите на краката.
 
     Грижа за кожата:
         Добавянето на екстракт от дяволски нокът към кремове или лосиони за тяло може да бъде полезно за намаляване на възпалението и раздразнението на кожата.
 
     Продукти за грижа за гърба:
         Включете екстракт от дяволски нокът в продуктите за грижа за гърба, особено ако имате мускулни или ставни проблеми в тази област.
 
     Антицелулитни продукти:
         Добавете екстракта от дяволски нокът към антицелулитни кремове или масла за укрепване и подобряване състоянието на кожата.
 
Както винаги направете тест за чувствителност, преди да използвате нов продукт.
14,40 лв. 18,00 лв.
Базова цена:14,40 лв.
Подобни продукти