Екстракт от Див Кестен (Aesculus hippocastanum) 100 мл.

Пропилен гликолов екстракт от Див Кестен (Aesculus hippocastanum) 100 мл.

 

Пропилен гликоловият екстракт от Див Кестен (Aesculus hippocastanum) може да се използва в различни козметични продукти и продукти за грижа за кожата. Кестенът има свойства, които могат да бъдат полезни за подобряване на кръвообращението и намаляване на възпалението.
 

Как да се използва Екстракт от Див Кестен:

     Гел за крака:

         Добавете няколко капки пропилен гликолов екстракт от кестен към вашия гел за крака или нанесете върху ноктите. Това може да помогне за намаляване на подуването и подобряване на съдовото здраве.
 
     Крем за крака и стъпала:
         Включете екстракт от кестен в кремовете си за крака и стъпала. Това може да бъде особено полезно за уморени и подути крака.
 
     Масажно масло:
         Разредете няколко капки екстракт от кестен в базово масло и използвайте за масаж на краката. Това може да помогне за подобряване на кръвообращението и облекчаване на напрежението.
 
     Грижа за вените:
         Използвайте екстракт от кестен в кремове или гелове за грижа за вените. Кестенът може да помогне за укрепване на стените на кръвоносните съдове и подобряване на микроциркулацията.
 
     Добавка в лосиони и кремове:
         Добавете няколко капки екстракт от кестен към ежедневните си лосиони или кремове за тяло. Това може да им придаде допълнителни овлажняващи и успокояващи свойства.
 
     Обвивки за крака:
         Създайте обвивка за крака с екстракт от кестен. Смесете с други активни съставки, за да подобрите състоянието на кожата.
 
 
Дивият кестен (Aesculus hippocastanum) съдържа различни активни съставки, а екстракт от него може да се използва в козметични продукти поради потенциалните благоприятни свойства за кожата. Пропилен гликоловият екстракт от див кестен може да бъде включен в кремове, гелове или лосиони, предназначени за кожата.
 
 

Свойства на екстракта от див кестен:

1. Антисептично и противовъзпалително действие: Дивият кестен съдържа съединения, които могат да помагат в борбата със запалителни процеси и да предоставят антисептична подкрепа за кожата.

2. Стимулиране на циркулацията: Екстрактът от див кестен може да помага за подобряване на циркулацията в кръвоносните съдове, което може да бъде полезно за кожата, особено при проблеми с вени и кръвоносните съдове.

3. Антиоксидантна защита: Дивият кестен съдържа антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и предпазват кожата от оксидативен стрес.

4. Успокояване на раздразнена кожа: Екстрактът може да има успокояващ ефект върху кожата, който е полезен при раздразнения и чувствителна кожа.

5. Тонизиране и подхранване: Дивият кестен може да подпомага тонизирането на кожата и предоставяне на елементи, които я подхранват.

 

Опаковка: стъклено шише; алуминиев кен по-поръчка.

 

Състав: пропилей гликол, вода. Разтворимост: вода, глицерин, алкохол

 
 

Произход на продукта: България

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 20 °C

 

Доставка: Еконт, Спиди, Български пощи, ДЧЛ, ТНТ, ФеДекс и други.

 

Плащане: с наложен платеж, по банка, с карта

 

Мерки за безопасност: Да не се използва в периода на бременност или кърмене. Пазете от деца. Пазете от домашни любимци.

Молим, не забравяйте, че е препоръчително да извършите тест за чувствителност преди да използвате нов продукт.
 

* Забранено е използването на пропилен-гликол за деца под 3 години. След 3 години с уведомление и по лекарско предписание.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за хора с астматични наклонности.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за животни.

 

 Срок на годност: до 3 години

15,00 лв.
Базова цена:15,00 лв.
Подобни продукти