Екстракт от Див Кестен (Aesculus hippocastanum) 100 мл.

Пропилен гликолов екстракт от Див Кестен (Aesculus hippocastanum) 100 мл.

 

Пропилен гликоловият екстракт от Див Кестен (Aesculus hippocastanum) може да се използва в различни козметични продукти и продукти за грижа за кожата. Кестенът има свойства, които могат да бъдат полезни за подобряване на кръвообращението и намаляване на възпалението. Ето няколко начина да го използвате:
 
     Гел за крака:
         Добавете няколко капки пропилен гликолов екстракт от кестен към вашия гел за крака или нанесете върху ноктите. Това може да помогне за намаляване на подуването и подобряване на съдовото здраве.
 
     Крем за крака и стъпала:
         Включете екстракт от кестен в кремовете си за крака и стъпала. Това може да бъде особено полезно за уморени и подути крака.
 
     Масажно масло:
         Разредете няколко капки екстракт от кестен в базово масло и използвайте за масаж на краката. Това може да помогне за подобряване на кръвообращението и облекчаване на напрежението.
 
     Грижа за вените:
         Използвайте екстракт от кестен в кремове или гелове за грижа за вените. Кестенът може да помогне за укрепване на стените на кръвоносните съдове и подобряване на микроциркулацията.
 
     Добавка в лосиони и кремове:
         Добавете няколко капки екстракт от кестен към ежедневните си лосиони или кремове за тяло. Това може да им придаде допълнителни овлажняващи и успокояващи свойства.
 
     Обвивки за крака:
         Създайте обвивка за крака с екстракт от кестен. Смесете с други активни съставки, за да подобрите състоянието на кожата.
 
Важно е да  извършите тест за чувствителност, преди да използвате нов продукт.
14,40 лв. 18,00 лв.
Базова цена:14,40 лв.
Подобни продукти