Екстракт от Невен (Calendula officinalis) 100 мл.

Пропиленгликолов екстракт от Невен (Calendula officinalis) 100 мл.

 

Пропиленгликолов екстракт от Невен може да се използва в различни козметични продукти и продукти за грижа за кожата поради неговите противовъзпалителни, лечебни и овлажняващи свойства. Ето няколко начина да го използвате:
 
     Тоник за лице:
         Добавете няколко капки пропилен гликолов екстракт от невен към вода и използвайте като тоник за лице. Това ще помогне за облекчаване на дразненето и овлажняване на кожата.
 
     Крем за лице:
         Включете екстракт от невен в крема си за лице. Това може да бъде полезно за успокояване на кожата и омекотяване на нейната текстура.
 
     Маска за лице:
         Добавете няколко капки екстракт от невен към маска с глина или мед. Невенът подпомага заздравяването на кожата и подобрява нейното състояние.
 
     Грижа за чувствителна кожа:
         Смесете малко количество екстракт от невен в крем или лосион за чувствителна кожа. Невенът може да помогне за намаляване на възпалението и зачервяването.
 
     Афтършейв:
         Добавете капка или две екстракт от невен към вашия лосион за след бръснене. Това може да помогне за омекотяване на кожата и предотвратяване на дразнене.
 
     Грижа за косата:
         Включете екстракт от невен във вашия шампоан или балсам. Това може да бъде полезно за грижата за скалпа и укрепването на косата.
 
Както винаги, направете тест за чувствителност, преди да използвате нов продукт.
14,40 лв. 18,00 лв.
Базова цена:14,40 лв.
Подобни продукти