Екстракт от Прополис (Propolis) 100 мл.

Пропилен гликолов екстракт от Прополис (Propolis) 100 мл.

 

 Пропилен гликолов екстракт от Прополис от може да се използва в различни козметични продукти и продукти за грижа за кожата поради своите антимикробни и противовъзпалителни свойства.
 

Ето няколко начина да използвате Пропилен гликолов екстракт от Прополис (Propolis):

 
     Кремове и мехлеми за кожа:
         Добавете няколко капки пропилен гликолов екстракт от Прополис към кремове и мехлеми за кожа. Това може да помогне в борбата с възпалението, да ускори заздравяването и да осигури антимикробна защита.
 
     Балсами за устни:
         Смесете малко количество екстракт от прополис в балсама за устни. Това ще ви помогне да хидратирате устните си и ще им осигурите допълнителна защита.
 
     Лосиони за след бръснене:
         Добавете капка или две екстракт от прополис към вашия лосион за след бръснене. Прополисът може да помогне за омекотяване на кожата, предотвратяване на дразнене и подобряване на заздравяването.
 
     Шампоани и балсами:
         Включете екстракт от прополис във вашия шампоан или балсам. Може да бъде от полза за грижата за скалпа и косата и също така да осигури антисептична защита.
 
     Грижа за проблемна кожа:
         Добавете пропилен гликолов екстракт от Прополис към кремове или маски за грижа за проблемна кожа. Прополисът може да помогне за намаляване на възпалението и да ускори заздравяването на акне.
 
     Овлажнители:
         Смесете екстракт от прополис в овлажнители. Това може да даде на кожата ви допълнителна грижа и защита.
 
     Масажни масла:
         Разредете няколко капки екстракт от прополис в носещо масло и използвайте за масаж. Прополисът може да помогне за омекотяване на кожата и подобряване на нейното състояние.
 
 
 

Прополисът е вещество, което пчели изграждат от смоли и восък от растения. Този материал се използва за заздравяване и защита на пчелните кошери. Прополисът съдържа различни активни съставки, включително флавоноиди, феноли, ефирни масла и други.

Пропилен гликоловият екстракт от прополис се използва в козметичната индустрия поради своите потенциални благоприятни свойства за кожата.

 

Характеристиките, които могат да се асоциират с пропилен гликоловия екстракт от прополис:

1. Антибактериално действие: Прополисът е известен с антимикробните си свойства и може да бъде полезен за борба с бактерии на кожата.

2. Антиинфламаторно действие: Прополисът може да помага в уменшаването на възпалителни процеси на кожата.

3. Антиоксидантна защита: Веществата в прополиса имат антиоксидантно действие, което помага в защитата на кожата от свободните радикали.

4. Заздравяване на кожата: Прополисът може да помогне за ускоряване на процеса на заздравяване на кожата и подпомагане на регенерацията на клетките.

5. Хидратация: Екстрактът от прополис може да бъде добавен в продукти за кожата, за да помогне за хидратацията на кожата.

 

Опаковка: стъклено шише; алуминиев кен по-поръчка.

 

Състав: пропилей гликол, вода. Разтворимост: вода, глицерин, алкохол

 
 

Произход на продукта: България

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 20 °C

 

Доставка: Еконт, Спиди, Български пощи, ДЧЛ, ТНТ, ФеДекс и други.

 

Плащане: с наложен платеж, по банка, с карта

 

Мерки за безопасност: Да не се използва в периода на бременност или кърмене. Пазете от деца. Пазете от домашни любимци.

Молим, не забравяйте, че е препоръчително да извършите тест за чувствителност преди да използвате нов продукт.
 

* Забранено е използването на пропилен-гликол за деца под 3 години. След 3 години с уведомление и по лекарско предписание.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за хора с астматични наклонности.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за животни.

 

 Срок на годност: до 3 години

15,00 лв.
Базова цена:15,00 лв.
Подобни продукти