Екстракт от Розмарин (Rosmarinus officinalis) 100 мл.

Пропилен гликолов екстракт от Розмарин (Rosmarinus officinalis) 100 мл.

Пропилен гликолов екстракт от Розмарин е концентриран екстракт от активните вещества на розмарина, разтворени в пропилен гликол. Този екстракт може да се използва в различни козметични продукти и продукти за грижа за кожата.
 

Как да използвате Пропилен гликолов екстракт от Розмарин?:

 
     Добавка към козметичните продукти:
         Добавете няколко капки пропилен гликолов екстракт от Розмарин към вашите кремове, лосиони или маски за лице. Розмаринът може да има антисептични и антиоксидантни свойства.
 
     Масажно масло:
         Разредете пропилен гликоловия екстракт от Розмарин в базово масло (като масло от жожоба или зехтин) и го използвайте за масаж. Розмаринът може да помогне за отпускане на мускулите и стимулиране на кръвообращението.
 
     Грижа за косата:
         Добавете няколко капки екстракт към вашия шампоан или балсам, за да заздравите косата и да стимулирате здравия растеж.
 
     Тоник за кожа:
         Разредете екстракт от розмарин във вода и използвайте като тоник за лице. Това може да помогне за подобряване на тонуса на кожата и стесняване на порите.
 
 

Пропилен гликоловият екстракт от розмарин (Rosmarinus officinalis) може да бъде използван в различни козметични продукти, като кремове, лосиони, шампоани и други, поради своите потенциални благоприятни свойства за кожата и косата. Розмаринът е билка, която е известна със своите антимикробни, антиоксидантни и стимулиращи характеристики.

Свойства на пропилен гликоловия екстракт от розмарин:

1. Антиоксидантна защита: Розмаринът съдържа антиоксиданти, които могат да помогнат в борбата със свободните радикали и да предпазят кожата от оксидативен стрес.

2. Стимулиране на циркулацията: Розмаринът може да подпомага подобряването на кръвообращението, което може да бъде полезно за кожата и косата.

3. Антимикробно и антисептично действие: Етеричните масла в розмарина съдържат съединения с антимикробни и антисептични свойства, които могат да помогнат при борбата с бактерии и други микроби.

4. Успокояване на раздразнена кожа: Розмаринът може да има успокояващ ефект върху раздразнената или чувствителна кожа.

5. Поддържане на здравословния вид на косата: Включването на розмарин в шампоани и балсами може да помогне за поддържането на здравословния вид на косата и скалпа.

6. Ароматично въздействие: Розмаринът има приятен аромат, който може да придаде освежаващо чувство на козметичните продукти.

 

 

Опаковка: стъклено шише; алуминиев кен по-поръчка.

 

Състав: пропилей гликол, вода. Разтворимост: вода, глицерин, алкохол

 
 

Произход на продукта: България

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 20 °C

 

Доставка: Еконт, Спиди, Български пощи, ДЧЛ, ТНТ, ФеДекс и други.

 

Плащане: с наложен платеж, по банка, с карта

 

Мерки за безопасност: Да не се използва в периода на бременност или кърмене. Пазете от деца. Пазете от домашни любимци.

Молим, не забравяйте, че е препоръчително да извършите тест за чувствителност преди да използвате нов продукт.
 

* Забранено е използването на пропилен-гликол за деца под 3 години. След 3 години с уведомление и по лекарско предписание.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за хора с астматични наклонности.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за животни.

 

 Срок на годност: до 3 години

15,00 лв.
Базова цена:15,00 лв.
Подобни продукти