Екстракт от Рускус (Ruscus aculeatus) 100 мл.

Пропиленгликолов екстракт от Рускус (Ruscus aculeatus) 100 мл.

Пропиленгликолов екстракт от Рускус може да се използва в различни козметични продукти и продукти за грижа за кожата поради свойствата си, като укрепване на съдовата стена и подобряване на микроциркулацията.
 

Как да използвате Пропиленгликолов екстракт от Рускус:

 
     Гел или крем за крака:
         Добавете няколко капки пропиленгликолов екстракт от Рускус към вашия гел или крем за крака. Това може да помогне за намаляване на отока, подобряване на микроциркулацията и намаляване на усещането за тежки крака.
 
     Масажно масло:
         Разредете екстракта в носещо масло (като зехтин) и използвайте за масаж на областта на краката. Това може да помогне за отпускане на мускулите и подобряване на кръвообращението.
 
     Крем за грижа за вените:
         Включете екстракт от Рускус в кремовете за грижа за вените. Това може да бъде полезно при проблеми с венозната циркулация.
 
     Грижа за чувствителна кожа:
         Добавете няколко капки екстракт към крема за лице или тяло за грижа за чувствителната кожа. Това може да помогне за укрепване на капилярите и намаляване на възпалението.
 
     Афтършейв:
         Смесете малко количество екстракт във вашия лосион за след бръснене. Това може да помогне за омекотяване на кожата и намаляване на раздразнението.
 
     Козметични маски:
         Добавете екстракт от Рускус към маски с глина или мед, за да подобрите цялостното състояние на кожата.
 
 
Научният термин за рускус (Ruscus aculeatus) е бял трън или обикновено се нарича българско грозде. Пропилен гликоловият екстракт от рускус може да се използва в козметични продукти поради своите потенциални благоприятни свойства за кожата. Рускусът съдържа биоактивни съставки, които могат да бъдат полезни за различни кожни състояния.

Характеристики на пропилен гликоловия екстракт от Рускус:

1. Укрепване на кръвоносните съдове: Рускусът се свързва със свойството да подпомага здравето на кръвоносните съдове и може да бъде полезен при проблеми като венозна недостатъчност и хемороиди.

2. Антинфламаторно действие: Някои съставки в рускуса могат да имат антиинфламаторен ефект, който е полезен за успокояване на възпалени области на кожата.

3. Антиоксидантна защита: Антиоксидантите в рускуса могат да помогнат в защитата на кожата от оксидативен стрес, предизвикан от свободните радикали.

4. Подпомагане на местната циркулация: Рускусът може да подпомага местната циркулация в кожата, което може да бъде полезно за този район.

5. Успокояване на чувствителна кожа: За някои хора рускусът може да има успокояващ ефект върху чувствителната кожа.

 

Опаковка: стъклено шише; алуминиев кен по-поръчка.

 

Състав: пропилей гликол, вода. Разтворимост: вода, глицерин, алкохол

 
 

Произход на продукта: България

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 20 °C

 

Доставка: Еконт, Спиди, Български пощи, ДЧЛ, ТНТ, ФеДекс и други.

 

Плащане: с наложен платеж, по банка, с карта

 

Мерки за безопасност: Да не се използва в периода на бременност или кърмене. Пазете от деца. Пазете от домашни любимци.

Молим, не забравяйте, че е препоръчително да извършите тест за чувствителност преди да използвате нов продукт.
 

* Забранено е използването на пропилен-гликол за деца под 3 години. След 3 години с уведомление и по лекарско предписание.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за хора с астматични наклонности.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за животни.

 

 Срок на годност: до 3 години

15,00 лв.
Базова цена:15,00 лв.
Подобни продукти