Екстракт от Центела Азиатска (Centella asiatica) 100 мл.

Пропиленгликолов екстракт от Центела Азиатска (Centella asiatica) 100 мл.

Пропилен гликолов екстракт от центела азиатска (Centella asiatica) може да се използва в различни козметични продукти и продукти за грижа за кожата, поради полезните си свойства за кожата.
 
 

Как да използвате Пропиленгликолов екстракт от Центела Азиатска (Centella asiatica)?:

     
Кремове и лосиони:
         Добавете екстракт от центела към кремове и лосиони за лице или тяло. Това може да помогне за подобряване на текстурата на кожата, хидратиране и успокояване на раздразненията.
 
     Серуми за лице:
         Включете екстракт от центела във вашите серуми за лице. Центелата може да подпомогне заздравяването, да помогне за намаляване на възпалението и да укрепи кожната бариера.
 
     Маски за лице:
         Добавете екстракт от центела към маски с глина или гел, за да осигурите допълнителна грижа за кожата си.
 
     Гелове и кремове за след слънце:
         Използвайте екстракт от центела в гелове или кремове за след слънце. Това може да помогне за хидратиране и успокояване на кожата след излагане на слънце.
 
     Околоочни кремове:
         Смесете малко количество екстракт от центела във вашия околоочен крем. Това може да помогне за намаляване на подуването и признаците на умора.
 
     Грижа за проблемна кожа:
         Добавете центела към вашите продукти за грижа за проблемната кожа. Неговите антисептични и противовъзпалителни свойства могат да помогнат за успокояване на раздразненията и ускоряване на заздравяването.
 
     Масажни масла:
         Разредете екстракт от центела в носещо масло и използвайте за масаж. Това може да помогне за отпускане на кожата и подобряване на кръвообращението.
 
 
 

Пропилен гликоловият екстракт от Центела азиатска (Centella asiatica) се използва често в козметичната индустрия поради своите потенциални благоприятни свойства за кожата. Центелата азиатска е растение, известно също като готу кола или тигрова трева, и е дългогодишна част от аюрведичната медицина и традиционната медицина в Азия.

Ето някои от възможните благоприятни свойства на пропилен гликоловия екстракт от Центела азиатска:

1. Стимулиране на колагеновата продукция: Центелата азиатска може да подпомага производството на колаген, което е важно за еластичността и стегнатостта на кожата.

2. Антиинфламаторно действие: Екстрактът може да помага в уменшаването на възпалителни процеси на кожата и да бъде полезен при акне или раздразнена кожа.

3. Подпомагане на заздравяването на кожата: Центелата азиатска може да има благоприятен ефект върху раните и съдейства в процеса на заздравяване на кожата.

4. Антиоксидантна защита: Антиоксидантите в растението могат да помогнат в борбата със свободните радикали и да предпазят кожата от оксидативен стрес.

5. Хидратация: Екстрактът може да помага за поддържането на хидратацията на кожата, като подобрява възможността й да задържа вода.

 

Опаковка: стъклено шише; алуминиев кен по-поръчка.

 

Състав: пропилей гликол, вода. Разтворимост: вода, глицерин, алкохол

 
 

Произход на продукта: България

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 20 °C

 

Доставка: Еконт, Спиди, Български пощи, ДЧЛ, ТНТ, ФеДекс и други.

 

Плащане: с наложен платеж, по банка, с карта

 

Мерки за безопасност: Да не се използва в периода на бременност или кърмене. Пазете от деца. Пазете от домашни любимци.

Молим, не забравяйте, че е препоръчително да извършите тест за чувствителност преди да използвате нов продукт.
 

* Забранено е използването на пропилен-гликол за деца под 3 години. След 3 години с уведомление и по лекарско предписание.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за хора с астматични наклонности.
* Забранено е използването на 
пропилен-гликол за животни.

 

 Срок на годност: до 3 години

15,00 лв.
Базова цена:15,00 лв.
Подобни продукти