Екстракт от Центела Азиатска (Centella asiatica) 100 мл.

Пропиленгликолов екстракт от Центела Азиатска (Centella asiatica) 100 мл.

Пропилен гликолов екстракт от центела азиатска (Centella asiatica) може да се използва в различни козметични продукти и продукти за грижа за кожата, поради полезните си свойства за кожата. Ето няколко начина да го използвате:
 
     Кремове и лосиони:
         Добавете екстракт от центела към кремове и лосиони за лице или тяло. Това може да помогне за подобряване на текстурата на кожата, хидратиране и успокояване на раздразненията.
 
     Серуми за лице:
         Включете екстракт от центела във вашите серуми за лице. Центелата може да подпомогне заздравяването, да помогне за намаляване на възпалението и да укрепи кожната бариера.
 
     Маски за лице:
         Добавете екстракт от центела към маски с глина или гел, за да осигурите допълнителна грижа за кожата си.
 
     Гелове и кремове за след слънце:
         Използвайте екстракт от центела в гелове или кремове за след слънце. Това може да помогне за хидратиране и успокояване на кожата след излагане на слънце.
 
     Околоочни кремове:
         Смесете малко количество екстракт от центела във вашия околоочен крем. Това може да помогне за намаляване на подуването и признаците на умора.
 
     Грижа за проблемна кожа:
         Добавете центела към вашите продукти за грижа за проблемната кожа. Неговите антисептични и противовъзпалителни свойства могат да помогнат за успокояване на раздразненията и ускоряване на заздравяването.
 
     Масажни масла:
         Разредете екстракт от центела в носещо масло и използвайте за масаж. Това може да помогне за отпускане на кожата и подобряване на кръвообращението.
 
Важно е да извършите тест за чувствителност, преди да използвате нов продукт. Ако имате някакви медицински проблеми, винаги е най-добре да се консултирате с вашия лекар, преди да използвате нови продукти.
14,40 лв. 18,00 лв.
Базова цена:14,40 лв.
Подобни продукти