Флорална вода от Девесил - корени (Heracleum Sibiricum) 200 мл.

Флорална вода от Девесил - корени (Heracleum Sibiricum) 200 мл.

 

Флорална вода от Девесил има няколко потенциални свойства и приложения:
 
 
     Успокояващо и заздравяващо кожата: Флорална вода от Девесил има противовъзпалителни свойства и може да помогне за успокояване на раздразнена или възпалена кожа. Може също така да насърчи естествения процес на оздравяване на кожата и да ускори заздравяването на рани, изгаряния и ожулвания.
 
 
     Овлажняване и подхранване на кожата: Флорална вода от Девесил има овлажняващи свойства и може да помогне за омекотяване и подхранване на суха или дехидратирана кожа. Може да се използва и като съставка в козметични продукти за подобряване на текстурата и еластичността на кожата.
 
 
     Подкрепа за здравето на косата: Флорална вода от Девесил може да бъде полезна в поддържането на здравето на косата и скалпа. Може да помогне за укрепване на косата, подобряване на блясъка и стимулиране на растежа на косата.
 
 
     Подкрепа за здравето на ставите и костите: Девесилът съдържа съединения, които могат да бъдат полезни в поддържането на здравето на ставите и костите. Флорална вода от Девесил може да се използва локално за облекчаване на болезнени симптоми на артрит, навяхвания, натъртвания и други увреждания на ставите и тъканите.
 
 
Важно е да се отбележи, че Флорална вода от Девесил трябва да се използва само за външна употреба. 
8,00 лв.
Базова цена:8,00 лв.
Подобни продукти