Флорална вода от Индрише (Pelargonium graveolens) 200 мл.

Флорална вода от Индрише (Pelargonium graveolens) 200 мл.

 

Флорална вода от Индрише има няколко потенциални свойства и приложения:

 
 
1. Овлажняване и освежаване на кожата: Флорална вода от Индрише има овлажняващи свойства и може да помогне за подобряване на хидратацията на кожата. Освен това има освежаващ ефект и може да помогне за омекотяване и успокояване на раздразнената кожа.
 
2. Омекотяване и подобряване на текстурата на кожата: Флорална вода от Индрише може да помогне за омекотяване на кожата и да я направи по-гладка. Освен това може да подобри текстурата на кожата и да помогне за свиване на порите.
 
3. Контрол на себума: Флорална вода от Индрише може да бъде полезна за балансиране на производството на себум и контролиране на омазняването на кожата. Може да помогне за намаляване на излишното омазняване на кожата и да намали появата на акне.
 
4. Антисептично и противовъзпалително действие: Флорална вода от Индрише има антисептични свойства и може да помогне за предотвратяване на бактериалния растеж върху кожата. Освен това има противовъзпалителни свойства и може да помогне за намаляване на възпалението и дразненето на кожата.
 
5. Ароматерапия: Ароматът на Индрише е известен със своите успокояващи и релаксиращи свойства. Флорална вода от Индрише може да се използва в ароматерапията за създаване на приятна атмосфера и облекчаване на стреса.
 
 

Индрише (Pelargonium graveolens) също е известен като гераниум. Флоралната вода от индрише се получава чрез парна дестилация на цветовете и листата на растението.

 

Начин на употреба на флоралната вода от Индрише (гераниум):

1. Тонизиране на кожата: Флоралната вода от Индрише може да бъде използвана като тоник за лицето след почистване. Това може да помогне за стягане на порите и подобряване на текстурата на кожата.

2. Хидратация и освежаване: Пръскайте флоралната вода върху кожата, за да я хидратирате и освежите. Това е полезно през горещите летни месеци.

3. Антибактериални свойства: Индрише има антибактериални свойства, които могат да бъдат полезни при грижата за проблемна кожа и при предотвратяването на пъпки.

4. Регулиране на мазнините на кожата: Флоралната вода може да помогне за балансиране на производството на себум и регулиране на мазнините на кожата.

5. Антистрес и релаксация: Аромата на индрише е познат като успокояващ и може да помогне за релаксацията и снижаването на стреса.

6. Ароматерапия: Използвайте флоралната вода в ароматерапията, като я разпръскате в стаята или я добавите в дифузер за създаване на приятна обстановка.

7. Подготовка за грим: Преди нанасяне на грим, използвайте флоралната вода, за да подготвите кожата и я направите по-приемлива за грима.

8. Лечение на косата: Пръскайте флоралната вода върху косата, за да я омекотите и подхраните. Може да се използва и след шампоан.

 

Преди употреба направете тест за чувствителност на малка площ на кожата или китката на ръката.

 

 

Произход на продукта: България

 

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева опаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 15 °C.

 

Мерки за безопасност: Да не се използва в периода на бременност или кърмене. Пазете от деца. Пазете от домашни любимци.

* Забранено е използването на Флорална вода за деца под 3 години. След 3 години с уведомление и по лекарско предписание.
* Забранено е използването на Флорална вода за хора с астматични наклонности.
* Забранено е използването на Флорална вода за животни.

* Само за външна употреба.

 

6,80 лв. 8,00 лв.
Базова цена:6,80 лв.
Подобни продукти