Флорална вода от Индрише (Pelargonium graveolens) 200 мл.

Флорална вода от Индрише (Pelargonium graveolens) 200 мл.

 
Флорална вода от Индрише има няколко потенциални свойства и приложения:
 
 
Овлажняване и освежаване на кожата: Флорална вода от Индрише има овлажняващи свойства и може да помогне за подобряване на хидратацията на кожата. Освен това има освежаващ ефект и може да помогне за омекотяване и успокояване на раздразнената кожа.
 
 
Омекотяване и подобряване на текстурата на кожата: Флорална вода от Индрише може да помогне за омекотяване на кожата и да я направи по-гладка. Освен това може да подобри текстурата на кожата и да помогне за свиване на порите.
 
 
Контрол на себума: Флорална вода от Индрише може да бъде полезна за балансиране на производството на себум и контролиране на омазняването на кожата. Може да помогне за намаляване на излишното омазняване на кожата и да намали появата на акне.
 
 
Антисептично и противовъзпалително действие: Флорална вода от Индрише има антисептични свойства и може да помогне за предотвратяване на бактериалния растеж върху кожата. Освен това има противовъзпалителни свойства и може да помогне за намаляване на възпалението и дразненето на кожата.
 
 
Ароматерапия: Ароматът на Индрише е известен със своите успокояващи и релаксиращи свойства. Флорална вода от Индрише може да се използва в ароматерапията за създаване на приятна атмосфера и облекчаване на стреса.
8,00 лв.
Базова цена:8,00 лв.
Подобни продукти