Флорална вода от Резене (Foeniculum vulgare) 200 мл.

Флорална вода от Резене (Foeniculum vulgare) 200 мл.

Флоралната вода от Резене (Foeniculum vulgare) се получава чрез дестилация на цветовете и част от листата на растението. Резенето, също познато като сладък фенел, се използва традиционно както за готварство, така и за медицински цели.

 

Свойства на флоралната вода от Резене:

1. Антиоксидантни свойства: Резенето съдържа антиоксиданти, които могат да помогнат за борбата със свободните радикали и поддържането на здравето на клетките.

2. Успокояващо действие: Флоралната вода от резене може да има успокояващ ефект върху кожата и може да бъде полезна при обриви и раздразнения.

3. Антисептични свойства: Резенето е известно с антисептичните си свойства, които могат да бъдат полезни за грижа за кожата.

4. Антибактериални свойства: Някои изследвания указват, че резенето може да има антибактериални характеристики, които да подпомагат борбата с бактериални инфекции.

 

Приложения на флоралната вода от Резене:

1. Грижа за чувствителна кожа: Флоралната вода от резене е подходяща за чувствителна кожа и може да помогне при раздразнения и обриви.

2. Ароматерапия: Използвайте я в аромалампа или увлажнител на въздуха за създаване на релаксиращ и сладък аромат в стаята.

3. Подпомагане на пищеварителната система: Приложете флоралната вода при лека масажна техника в областта на стомаха, за да подпомогнете пищеварителната система.

4. Антисептична грижа за устата: Използвайте флоралната вода за изплакване на устата за освежаване и антисептична грижа.

 

Начини на употреба на флоралната вода от Резене:

1. Тоник за лице: Намокрете памучен тампон с флоралната вода от резене и нежно почистете лицето си за освежаване и успокоение на кожата.

2. Спрей за лице: Поставете флоралната вода във флакон с разпръсквач и напръскайте лицето си през деня за хидратация и ароматизиране на кожата.

3. Грижа за косата: Използвайте флоралната вода като лек тоник за косата, който подхранва и оставя приятен аромат.

4. Добавка във ваната: Добавете няколко капки флорална вода във вашата вана за релаксация на тялото и сетивата.

 

Преди употреба направете тест за чувствителност на малка площ на кожата или китката на ръката.

 

 

Произход на продукта: България

 

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева опаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 15 °C.

 

Мерки за безопасност: Да не се използва в периода на бременност или кърмене. Пазете от деца. Пазете от домашни любимци.

* Забранено е използването на Флорална вода за деца под 3 години. След 3 години с уведомление и по лекарско предписание.
* Забранено е използването на Флорална вода за хора с астматични наклонности.
* Забранено е използването на Флорална вода за животни.

* Само за външна употреба.

8,00 лв.
Базова цена:8,00 лв.
Подобни продукти