Флорална вода от Резене (Foeniculum vulgare) 200 мл.

Флорална вода от Резене (Foeniculum vulgare) 200 мл.

 

Флорална вода от Резене има редица потенциални свойства и приложения. Ето някои от тях:
 
 
     Успокоява храносмилателната система: Резенето е широко известно със свойствата си да подобрява храносмилането. Флоралната вода от Резене може да помогне за намаляване на подуването, газовете и облекчаване на някои стомашно-чревни симптоми като киселини и лошо храносмилане.
  
 
     Тоник за кожа: Флорална вода от Резене може да се използва козметично за тонизиране и освежаване на кожата. Помага за подобряване на тена, стяга порите и подпомага естествения баланс на състоянието на кожата.
 
 
     Релаксация и облекчаване на стреса: Ароматът на резене е известен със своите успокояващи свойства. Флорална вода от Резене може да се използва в ароматерапията за създаване на релаксираща атмосфера и облекчаване на стреса.
 
 
     Подкрепа за здравето на жените: Резенето често се използва за поддържане на здравето на жените. Флоралната вода от Резене може да помогне за облекчаване на симптомите на менструални болки и регулиране на менструалния цикъл.
 
 
 
Важно е да запомните, че флоралните води не са заместител на медицинския съвет и се препоръчва да се консултирате с вашия лекар или ароматерапевт, преди да използвате Флорална вода от Резене за медицински или козметични цели, особено ако имате някакви медицински проблеми или противопоказания.
8,00 лв.
Базова цена:8,00 лв.
Подобни продукти