Глицеринов сапун парфюм CLASSIQUE - ръчно изработен

  • Колекция: Буджак

Ръчно изработен глицеринов сапун парфюм вдъхновен от аромата на Chanel No.5

 

Глицериновите сапуни с парфюм обикновено се характеризират с добавени аромати, които придават на сапуна приятен и дълготраен аромат.

 

1. Аромат: Chanel No.5.

Chanel No. 5 е един от най-иконичните парфюми в света и е представен от модния дом Chanel. Създаден е през 1921 г. от Габриел "Коко" Шанел и е известен със своя уникален аромат и стойност като един от първите "абстрактни" парфюми.

Ароматът на Chanel No. 5 се счита за цветно-пудров, богат и сложен.

2. Овлажняване: Глицеринът, който е естествена съставка в глицериновите сапуни, има овлажняващи свойства. Това може да помогне за поддържане на кожата хидратирана и мека.

3. Нежност: Глицериновите сапуни обикновено се считат за нежни по отношение на кожата, тъй като глицеринът помага за запазване на естествените масла на кожата и не изсушава тъканите.

4. Прозрачен вид: Тези сапуни често имат прозрачен или полупрозрачен вид, който придава допълнителна естетика и ги прави визуално привлекателни.

5. Подходящи за различни типове кожа: Глицериновите сапуни обикновено са подходящи за различни типове кожа, включително чувствителна кожа, тъй като не съдържат тежки химикали или изсушаващи агенти.

 

Произход на продукта: България

8,00 лв.
Базова цена:8,00 лв.
Подобни продукти