Глицеринов сапун парфюм GOLDEN WATER - ръчно изработен!

  • Колекция: Буджак

Ръчно изработен глицеринов сапун парфюм вдъхновен от аромата на Acqua di Giò - Giorgio Armani.

 

Глицериновите сапуни с парфюм обикновено се характеризират с добавени аромати, които придават на сапуна приятен и дълготраен аромат.

 

1. Аромат: Този аромат е известен със своя свеж, морски и лек аромат, който символизира чистота и енергия. Основната идея зад Acqua di Giò е да предизвика усещане за свежест, като се вдъхновява от елементите на природата, особено от морето.

2. Овлажняване: Глицеринът, който е естествена съставка в глицериновите сапуни, има овлажняващи свойства. Това може да помогне за поддържане на кожата хидратирана и мека.

3. Нежност: Глицериновите сапуни обикновено се считат за нежни по отношение на кожата, тъй като глицеринът помага за запазване на естествените масла на кожата и не изсушава тъканите.

4. Прозрачен вид: Тези сапуни често имат прозрачен или полупрозрачен вид, който придава допълнителна естетика и ги прави визуално привлекателни.

5. Подходящи за различни типове кожа: Глицериновите сапуни обикновено са подходящи за различни типове кожа, включително чувствителна кожа, тъй като не съдържат тежки химикали или изсушаващи агенти.

 

Произход на продукта: България

6,80 лв. 8,00 лв.
Базова цена:6,80 лв.
Подобни продукти