Комплект Съблазън (Роза, Жасмин, Сандал)

Омагьосващата сила на ароматните масла е известна още преди хиляди години: жените от Персия  и Египет са мажели телата си с масла от жасмин, роза, анасон и сандалово дърво. Тамянът е бил страстта на египетската царица Клеопатра. Говори се, че тя обожавала миризмата на пелин и продавала цяла площ за малко шишенце тинктура от рози. Кралицата знаеше какви аромати пленяват мъжете: жасминът, според легендата, й помогна да съблазни Марк Антоний.

 

Жасминът е един от най-силните естествени афродизиаци. Релаксира, освобождава, помага да откриете нови аспекти на чувственото удоволствие и да му се отдадете, забравяйки за всичко ...
Маслото от жасмин има богат наситен аромат. В началото може да ви се стори твърде сладко и гъсто. Така е: горната нотка на жасминовото масло е продължителна, кехлибарена, а средната нотка е лека и прозрачна. За да може жасминът да се „отвори“, по-добре е да го комбинирате с масло от лимон, пачули, роза, мента, сандалово дърво или нероли..
 
Маслото от Роза - луксозното масло-афродизиак има подчертан хармонизиращ ефект, който може да облекчи депресията и стреса, нарушенията на съня и страховете, да успокои при превъзбуда и да даде сила при умора. Широката гама от полезни свойства на това масло ви позволява да го използвате като противовъзпалително, противогъбично, спазмолитично и лечебно средство. Перфектно обогатява всеки козметичен продукт, омекотява и регенерира кожата. Съветваме ви да комбинирате с етерични масла от иланг-иланг, пачули и нероли. Внимание: когато температурата падне, може да замръзне, което не се отразява на полезните свойства на маслото.
 
Сандаловото дърво има пикантен, смолист, настоятелен аромат. Повишава сексуалната привлекателност, носи успокоение и релаксация, премахва безсъние и депресия.
 
 
Смес, която повишава чувствителността на жената:
 
4 капки жасмин
4 капки роза
2 капки сандалово дърво
2 капки бергамот
 
Състав на комплекта:
Етерично масло от Жасмин - 10 мл.
Етерично масло от Роза Дамасцена - 1 г.
Етерично масло от Сандалово дърво - 10 мл.
 
99,00 лв. 120,00 лв.
Базова цена:99,00 лв.
Подобни продукти