Комплект Срещу прилошаване и гадене в колата

  • Колекция: Буджак

Комплект Срещу прилошаване и гадене в колата

Смес от мента, джинджифил и лимон ще ви спаси от прилошаване и гадене по време на път. Маслата бързо ще съживът и ще помогнат за преодоляване на болестта. Като бърза превантивна мярка можете да поставите само една капка мента върху кърпичка или в специална висулка и да вдишвате периодично, за да премахнете пристъпите на неразположение.

 

Етеричните масла от лимон, мента и джинджифил могат да бъдат полезни за облекчаване на гаденето при пътуване. Ето как можете да ги използвате:

 
     Лимоново масло: Лимоновото масло има свеж и освежаващ аромат, който може да помогне за намаляване на гаденето и умората по време на пътувания. Можете да добавите няколко капки лимоново масло към ароматната висулка на колата си или върху носна кърпичка, за да вдишате аромата му.
 
     Масло от мента: Маслото от мента има охлаждащи свойства и помага за облекчаване на гадене и стомашен дискомфорт. Можете също така да използвате ментово масло в аромат за кола или просто да вдишате аромата от носна кърпичка.
 
     Джинджифилово масло: Джинджифиловото масло е известно със способността си да облекчава гаденето и да подпомага движението. Можете да нанесете малко количество разредено джинджифилово масло върху китките си и да вдишате аромата или да добавите няколко капки към ароматната висулка на колата си.
 
     Смесване: Можете също така да създадете смес от тези масла, за да подобрите ефектите. Добавете няколко капки масло от лимон, мента и джинджифил към вашата аромастна висулка за кола или носна кърпичка.
 
Не забравяйте, че всяко тяло е различно и реакциите към ароматите могат да варират. Ако имате сериозни проблеми с гаденето при пътуване, свържете се с Вашия лекар за съвет и препоръки за лечение.

 

Състав:

Етерично масло от Мента - 10 мл.

Етерично масло от Лимон - 10 мл.

Етерично масло от Джинджифил - 10 мл.

 

20,00 лв. 23,00 лв.
Базова цена:20,00 лв.
Подобни продукти