Конкрет от Тютюн (Nicotiana tabacum)

  • Колекция: Буджак

Конкрет от Тютюн (Nicotiana tabacum)

 

 

Конкрет от Тютюн (Nicotiana tabacum) е екстракт, получен от тютюневи листа (Nicotiana tabacum). Това е един от начините за извличане на ароматни компоненти от тютюна за използване в парфюмерията и ароматерапията.

 

 

Метод: Екстракция с разтворител Хексан на свежи листа и стъбло от Тютюн.

 

 

 

Приложения на конкрет от Тютюн

Конкрет от Тютюн служи като важна съставка в парфюмерията за създаване на аромати на тютюн. Парфюмеристите могат да го добавят към ароматни композиции, за да придадат топлина, дълбочина и сложност.

 

Смесване и комбиниране: Конкрет от Тютюн често се комбинира с други аромати като ванилия, подправки, дървесни нотки или флорални акценти, за да се създадат уникални парфюмни композиции.

 

Ароматерапия: Ароматните масла, извлечени от Конкрет от Тютюн, могат да се използват в ароматерапията, за да създадат атмосфера на релаксация и комфорт.

 

Парфюмерия: Тютюневият конкрет е важна съставка в парфюмерията. Използва се за създаване на тютюневи аромати в парфюми и парфюми. Тази съставка придава на ароматите топлина, дълбочина и комплексност.

 

Козметични продукти: Тютюневият конкрет може да се добавя към козметични продукти като сапуни, лосиони, кремове и душ гелове, за да добавите аромат и да създадете специфична атмосфера, когато използвате тези продукти.

 

Свещи и ароматни дифузори: Конкрет от Тютюн може да се използва за ароматизиране на свещи и ароматни дифузери, създавайки приятна атмосфера в стаята.

 

 

 

Аромат: Конкрет от Тютюн (Nicotiana tabacum) има отличителен аромат на тютюн, който може да бъде сладък, дървесен и мек. Този аромат се използва за създаване на тютюневи нотки в парфюмерията.

 

 

Външен вид: Конкрет от Тютюн (Nicotiana tabacum) има плътна, смолиста текстура, подобна на восък или паста. Това е концентрирано вещество с богат тютюнев аромат.

 

 

 

Произход на продукта: България

 

 

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 25 °C

 

 

Доставка: Еконт, Спиди, Бг поща, ДЧЛ, ТНТ.

 

 

Плащане: с наложен платеж, по банка, с карта

 

 

Опаковка: стъклен буркан, алуминиев кен.

 

 

Срок на годност: до 5 години.

15,00 лв.
Базова цена:15,00 лв.
Подобни продукти