Лайков сет - вода от Лайка, Лайка масло + пудра в подарък

За всички фенове на Лайката промо сет: Вода от Немска лайка, масло от планинска лайка + подарък лайкова пудра!

 

Вода от Немска Лайка - 200 мл., повече виж тук:https://naturaloilbg.com/floralna-voda-ot-nemska-laika-matricaria-chamomilla-200-ml-.html 

Масло от Планинска лайка - 10 мл., повече виж тук:https://naturaloilbg.com/maslo-ot-planinska-laika-matricaria-.html 

Пудра от Лайка - 50 г., повече виж тук: https://naturaloilbg.com/laikova-pudra-brashno-matricaria-chamomille-50-g-.html

 

Лайковият сет, съдържащ вода от лайка, лайково масло и подаръчна пудра, предоставя разнообразни начини за грижа за кожата и релаксация. Ето някои от начините, по които можете да използвате Лайковия сет:

  1. Тонизиране с вода от лайка: Водата от лайка е известна със своите успокояващи и противовъзпалителни свойства. Използвайте я като тоник след почистване на лицето. Просто намокрете памучен тампон с вода от лайка и нежно потупайте лицето си. Това може да помогне да се намали раздразнението и възпалението на кожата.

  2. Ароматерапия с лайковото масло: Лайковото масло има приятен и успокояващ аромат. Добавете няколко капки лайково масло в ароматна лампа или дифузер, за да създадете релаксираща атмосфера в дома си. Ароматът на лайка може да помогне при стрес и напрежение.

  3. Уход за кожата с лайково масло: Лайковото масло се използва и за уход за кожата. Можете да го смесите с носително масло, като слънчогледово или жожоба, и да го нанесете върху кожата за овлажняване и успокояване на сухата и чувствителна кожа.

  4. Пудра за тяло: Подаръчната пудра може да бъде използвана след къпане или душ за омекотяване и освежаване на кожата. Тя може да се нанася на цялото тяло или върху специфични зони под вид на скраб или пилинг.

  5. Ароматизиране на банята: Добавете няколко капки лайково масло и/или вода от лайка във вашата вана, за да създадете ароматна и релаксираща баня. Това може да помогне за намаляване на напрежението и стреса.

  6. Смесване на продукти: Експериментирайте със смесване на лайкова вода, лайково масло и пудра, за да създадете индивидуални ароматни продукти или лечебни смеси за уход за кожата.

Лайковият сет може да предложи комплексен подход за грижа за кожата и създаване на приятни моменти на релаксация и уелнес.

17,00 лв. 23,00 лв.
Базова цена:17,00 лв.
Подобни продукти