Лавандулов сет - Лавандулово масло и вода + подарък пудра

За всички фенове на Лавандулата предлагаме Лавандулов сет.

Лавандулово масло и лавандулова вода, и в подарък лавандулова пудра (брашно).

 

Лавандуловото масло и вода са продукти с различни приложения и благоприятни свойства, а когато са комбинирани с подаръчната пудра, могат да предложат разнообразни предимства и ароматни преживявания. Ето някои от основните начини за използване на лавандуловото масло, лавандуловата вода и подаръчната пудра:

  1. Ароматерапия с лавандулово масло: Лавандуловото масло е известно със своите успокояващи и релаксиращи свойства. Можете да добавите няколко капки от него в ароматна лампа или дифузер и да създадете уютна атмосфера в дома си, която помага да се релаксирате след дълъг и напрегнат ден.

  2. Ароматизиране на банята: Добавете няколко капки лавандулово масло във вашата вана, за да създадете ароматна и релаксираща баня. Това може да помогне за намаляване на напрежението и стреса.

  3. Използване на лавандуловата вода: Лавандуловата вода също има успокояващи свойства и може да се използва за тонизиране на кожата след почистване или за освежаване през горещите летни дни. Просто намокрете памучен тампон с лавандуловата вода и нежно почистете лицето.

  4. Ароматна пудра: Подаръчната пудра може да се използва след къпане или душ за омекотяване и освежаване на кожата. Тя може да се нанася на цялото тяло или върху специфични зони.

  5. Лавандулов спрей за възглавница: Смесете лавандуловата вода с вода във впръсквачка и напръскайте леко възглавницата си преди сън. Това може да помогне за по-добър сън и релаксация.

  6. Ароматна свещ с лавандула: Ароматна свещ с лавандулов аромат, която може да бъде допълнена от аромата на лавандуловото масло и вода, за да създадете приятна и успокояваща атмосфера.

Съчетаването на лавандуловото масло, лавандуловата вода и подаръчната пудра може да създаде комплексно и релаксиращо ароматно преживяване за уход за тялото и душата.

16,00 лв. 21,00 лв.
Базова цена:16,00 лв.
Подобни продукти