Маслиново масло (Olea Europaea) 100 мл.

  • Колекция: Буджак
Бърза и ефективна грижа за лице и тяло:
 
Да започнем с главата, или по-скоро с косата: нанесете малко зехтин върху влажна коса и увийте главата си с нагрята кърпа. След 20 минути махнете кърпата от главата си и ще видите, че косата ви е придобила блясъка на здрава коса. Освен това ще усетите разликата в структурата на косата.
 
Лице: ако чувствате кожата си суха и уморена, достатъчно е да направите лек масаж с няколко капки зехтин. Резултатът няма да се забави - буквално веднага кожата на лицето ще изглежда много по-млада, ще придобие еластичност и свежест.
 
Препарат за премахване на грим: за да премахнете грима, дори около очите, просто нанесете малко масло върху памучен тампон и почистете лицето си.
 
Устни: Зехтинът замества липозана съвсем спокойно и помага за премахване на пукнатини по напукани и напукани устни.
 
Нокти: няма нужда да бягате в салон за красота с появата на сухи кожички около нокътя. Можете да затоплите малко зехтин с лимонов сок в купичка у дома и да потопите там „наранените“ си пръсти. Кожата на пръстите ви незабавно ще омекне, което ще ви позволи сами да премахнете излишната кожа от пръста си.
 
Ръце: забравете за вазелина и дори за кремовете, които по правило, особено през зимата, са практически неефективни, а вечер намажете ръцете си с малко зехтин, сложете тънки памучни ръкавици и си легнете спокойно. Ръцете ви винаги ще изглеждат хубави и млади: не забравяйте, че ръцете и шията издават възрастта на жената.
 
Тяло: въпреки че сте заети, все пак трябва да намерите време да се освободите от стреса от ежедневната суматоха, като си вземете релаксираща вана. Не забравяйте да добавите няколко супени лъжици зехтин към водата, за да омекотите и овлажните кожата си. За допълнителен аромат можете да добавите някои етерични масла - например лавандула или жасмин.
 
Крака: Твърде много от нас страдат от твърди подметки и мазоли въпреки използването на пемза, която за съжаление не омекотява кожата толкова, колкото бихме искали. За да направите това, намажете, леко втривайки, с малко количество зехтин най-"грубите" места и си легнете - за да дадете време за излекуване.
4,00 лв.
Базова цена:4,00 лв.
Подобни продукти