Масло от Ким (Carum Carvi) 10 мл.

  • Колекция: Budjak
  • Кат. номер: СС-001

Масло от Ким (Carum Carvi)

Маслото от ким има мощен имуностимулиращ ефект, изравнява енергийното поле на човека, предпазва от различни вредни външни въздействия.
 
Масло от долната нотка. Получава се чрез парна дестилация на семена от ким (Carum carvi L.). Кимът е много древна подправка, чиято история датира от каменната ера. На ким се приписваше способността да подобрява зрението, да придава свежест на дъха и освен това да предпазва от загуба на близки!
Ароматът на маслото е сладък, остър, леко пиперлив. Основният компонент на маслото е карвон. Маслото от ким има мощен имуностимулиращ ефект, изравнява енергийното поле на човека, предпазва от различни вредни външни въздействия.
Помага при нервно напрежение, умора и стрес, както и при общ понижен тонус и депресивно настроение. Въздействайки на ума, етеричното масло от ким събужда емоциите, помага за справяне със задачи, изискващи психическо напрежение.
Подобрява настроението, дава усещане за безопасност и сигурност. Позволява ви да възстановите загубената енергия. Действа като афродизиак, помага при фригидност и импотентност.
 
Маслото от ким има противовъзпалително, антисептично, дезинфекциращо, противогъбично, имуностимулиращо, антиконвулсивно, аналгетично и седативно, диуретично и газогонно, отхрачващо, антихелминтно, спазмолитично, тонизиращо, кардиотонично и кръвопречистващо действие.
6,00 лв.
Базова цена:6,00 лв.
Подобни продукти