Масло от Копър (Anethum graveolens)

  • Колекция: Budjak
  • Кат. номер: AG-005

Масло от Копър (Anethum graveolens)

Действия:
Психо-емоционално: Маслото от копър облекчава тежестта на психологически шокове, шок, емоционален стрес. Успокоява нервни състояния, придружени от пулсиращо главоболие, повишено изпотяване. Позволява ви да дойдете на себе си, да погледнете нещата по-спокойно, да отвлечете вниманието от проблемите и тревогите.
 
Козметика:
Има бактерициден ефект върху кожата, подпомага заздравяването на рани. Козметичен начин за премахване на гнойни заболявания на кожата на лицето. Масажите с етерично масло от копър насърчават изтичането на метаболитни продукти, използват се при целулит.
 
Лечебно действие:
Маслото от копър действа противовъзпалително, спазмолитично, успокояващо, дезинфекциращо, нормализира менструацията. Благодарение на своите спазмолитични свойства, помага да се отървете от хълцане (кръгов коремен масаж с масло от копър). Ароматерапията с масло от копър подобрява лактацията, използва се при хипертония, сърдечни заболявания, на фона на атеросклероза. Бани и масажи се препоръчват при възпаление на пикочните пътища, подагра, безапетитие, белодробни заболявания, грип. Маслото от копър има много добро фунгицидно действие.
 
Домакинство:
Използва се в кулинарията по целия свят.
 
Начин на приложение
Аромалампи:
* 1-3 капки;
* Смесете 5 капки масло от копър с 5 капки масло от лайка. Тази смес помага за успокояване на малко дете, което е в състояние на възбуда и хиперактивност.
вани - 2-4 капки;
масаж -2-5 капки на 10 г транспортно масло.
6,50 лв.
Базова цена:6,50 лв.
Подобни продукти