Масло от Липа (Tilia cordata) 10 мл.

  • Колекция: Budjak
  • Кат. номер: TC-001

Етерично масло от Липа (Tilia cordata) 10 мл.

Това етерично масло има приятен плодов аромат и нотки на мед. Тези качества го правят идеален за използване в ароматерапията и парфюмерията. Всъщност обаче много по-интересни са лечебните качества на липовото масло.
 
Намалява тревожността. Изпаренията от липовото масло се препоръчват да се вдишват всеки път, когато почувствате чувство на тревожност. Ароматът на липа може да подобри настроението и да подобри общото благосъстояние.
Срещу стрес. Благодарение на успокояващия си ефект върху нервната система, варовият етер може да се използва като ефективно средство срещу стрес и дори депресия. Препоръчително е да вдишвате аромата на този концентрат при затруднения в работата или обучението, както и при повишен стрес.
Премахва токсините от тялото. Веществата, съдържащи се във варовия етер, са в състояние да стимулират производството на пот и урина, което естествено влияе върху отстраняването на вредните вещества от тялото. Както знаете, токсините често са причина за развитието на опасни заболявания, така че отстраняването им от тялото има лечебен ефект върху всички органи и системи.
Изсветлява кожата. Активните вещества, съдържащи се в липовото масло, са в състояние да изравнят цвета на кожата и леко да я изсветлят. Тази функция позволява използването на концентрата като ефективно средство срещу неравномерна пигментация на кожата.
20,00 лв.
Базова цена:20,00 лв.
Подобни продукти