Масло от Нийм (Azadirachta Indica) 20 мл., 50 мл., 100 мл.

  • Колекция: Budjak
  • Кат. номер: AI-002

Маслото от нийм е растително масло, богато на витамин Е и ценни аминокиселини, което осигурява отлична хидратация на кожата.

Перфектно регенерира кожата, възстановява нейната еластичност.

Това е отлично средство за акне и мазна кожа, което помага за премахване на възпалението.

Въпреки много специфичната и доста неприятна миризма, това е истинска тежка артилерия, която ще ви помогне да се справите с много външни несъвършенства на кожата и косата.

Осигурява защита и поддържа здравето на нормалната кожа, като не оставя шанс за бактерии и микроби. При редовна употреба кожата придобива свеж и здрав вид.

Маслото от нийм много бързо и ефективно възстановява линията на косата и заздравява скалпа.

Миризмата - макар и доста значителна, но единственият недостатък на това билково лекарство, тъй като това е нерафинирано масло, което има всички най-полезни свойства. И за да прикриете тази миризма, без да компрометирате ефективността на активните съставки, можете да използвате любимите си етерични масла (например лавандула, сандалово дърво, иланг-иланг, здравец) или да ги разредите с други масла и основи (например жожоба, грозде или кокосово масло), намалявайки концентрацията.

В допълнение, той няма равен в борбата срещу бълхи, кърлежи, въшки и различни паразити. маслото ще ви помогне да защитите вашата градина и градина от вредители, а къщата ви от мухи и комари.

5,10 лв. 6,00 лв.
Базова цена:5,10 лв.
Подобни продукти