Мъжки комплект етерични масла

Комплект етерични масла подходящи за мъже

Маслата, които се препоръчват предимно за мъже, често имат многостранен тръпчив аромат, доста силен и понякога дори агресивен.

Кедровото масло има иглолистен дървесен аромат, който има регенериращ и тонизиращ ефект. Кедърът се свързва с образа на Слънцето и мощна енергия, която допринася за постигането на целите.
 
Маслото е известно от древни времена като адаптоген - вещество, което може да ускори процеса на адаптиране към новите климатични и географски условия.
 
Ароматът на растението стимулира както умствената, така и физическата активност, помага за справяне със стреса и предотвратява изтощението.
 
Отдавна се смята, че ароматът на иланг-иланг възстановява силата, насърчава духовното развитие и привлича положителна енергия. Активното и ярко масло бързо повдига настроението и подобрява емоционалния фон, поради което е един от най-известните природни антидепресанти.
 
Още римските мъже са използвали ароматни лампи с ментово масло или пресни билки, когато е било необходимо да се разрешат трудни ситуации, свързани със сключването на сделки или по време на военни съвети. Днес билкарите доказаха влиянието на ментата върху нервната система, а нашите предци просто се довериха на чувствата си и когато забелязаха, че свежестта на ментата перфектно почиства мозъка, започнаха да я използват, без да навлизат в подробности.
 
За да се отпуснете след тежък работен ден, просто вземете вана с няколко капки масло от мента, предварително смесено с малко количество душ гел или течен сапун. Ваната може да бъде заменена с леген с хладка вода за краката, ефектът ще бъде малко по-слаб, но ще облекчи умората и изпотяването ще намалее. Ментата за мъже е полезна, пикантна билка, която ще поддържа здравето и ще подобри настроението.

 

Състав:

Масло от Кедър - 10 мл.

Масло от Иланг-Иланг - 10мл.

Масло от Мента - 10 мл.

Подаръчна кутия - 1 бр.

 

 

24,00 лв. 27,00 лв.
Базова цена:24,00 лв.
Подобни продукти