Ментов сет - Ментова вода, ментово масло + пудра в подарък

За всички фенеове на Мента предлагаме Ментов сет.

Вода от Мента, масло от Мента и в подарък Ментова пудра!

 

Флорална вода от Мента - 200 мл., повече виж тук: https://naturaloilbg.com/floralna-voda-ot-menta-mentha-piperita-200-ml-.html 

Масло от Мента - 10 мл., повече виж тук: https://naturaloilbg.com/maslo-ot-menta-mentha-piperita-.html 

Ментова пудра - 50 г., повече виж тук: https://naturaloilbg.com/mentova-pudra-brashno-peppermint-50-g-.html 

 

Ментовият сет, включващ ментова вода, ментово масло и подаръчна пудра, предоставя разнообразни начини за освежаване, охлаждане и грижа за кожата.

 

Ето някои от начините, по които можете да използвате Ментовия сет:

  1. Охлаждаща и освежаваща ментова вода: Ментовата вода има свойството да охлажда и освежава кожата. Поставете я в хладилника и след това намокрете памучен тампон с нея и нанесете върху лицето си, за да намалите усещането за горещина и оток. Това е особено полезно през горещите летни дни.

  2. Ароматерапия с ментовото масло: Ментовото масло има свеж и освежаващ аромат, който може да бъде стимулиращ и бодърстващ. Добавете няколко капки ментово масло в ароматна лампа или дифузер, за да създадете стимулираща атмосфера в дома си. Маслото също може да се използва за ароматизиране на продукти за почистване на дома.

  3. Грижа за кожата с ментово масло: Ментовото масло се използва и за масаж и грижа за кожата. Можете да го смесите с носително масло, като слънчогледово или жожоба, и да го използвате за масаж на тялото или за намаляване на напрежението в мускулите.

  4. Пудра за тяло: Подаръчната пудра може да бъде използвана след къпане или душ за охлаждане и освежаване на кожата. Тя може да се нанася на цялото тяло или върху специфични зони под вид на скраб или пилинг.

  5. Ароматизиране на банята: Добавете няколко капки ментово масло във вашата вана, за да създадете охлаждаща и освежаваща ароматна баня. Това може да помогне при напрежение и умора след дълъг работен ден.

  6. Смесване на продукти: Експериментирайте със смесване на ментова вода, ментово масло и подаръчна пудра, за да създадете индивидуални ароматни продукти или лечебни смеси за грижа за кожата и релаксация.

Ментовият сет може да предложи комплексен и охлаждащ подход за грижа за кожата и създаване на приятни моменти на релаксация и освежаване.

15,00 лв. 20,00 лв.
Базова цена:15,00 лв.
Подобни продукти