Резиноид от Ирис (Iris Germanica Root Extract) 50 %

Резиноид от Ирис (Iris Germanica Root Extract) 50 %.

 

 

Резиноидът от ирис (Iris germanica root extract) е екстракт, който се получава от корените на растението ирис (Iris germanica). Този екстракт се използва в козметичната индустрия поради своите благоприятни свойства за кожата.

Екстракта се произвежда със спирт (алкохол).

 

 

Основни характеристики и ползи на резиноида от Ирис:

1. Хидратация и подхранване на кожата: Резиноидът от ирис е известен със своите хидратиращи свойства. Той може да помогне за запазването на влагата в кожата, което я прави по-мека и по-гладка.

 

2. Антиоксидантна защита: Ирисът съдържа антиоксиданти, които могат да помогнат за защита на кожата от свободните радикали и околните агресори, които водят до преждевременно стареене на кожата.

 

3. Успокояващ ефект: Екстрактът от ирис може да има успокояващо действие върху кожата, което го прави подходящ за чувствителна или раздразнена кожа.

 

4. Подпомагане на еластичността на кожата: Този екстракт може да подпомогне еластичността на кожата, като я прави по-стегната и по-младежка.

 

5. Антиинфламаторни свойства: Някои изследвания показват, че екстрактът от ирис може да има антиинфламаторно действие върху кожата, което може да помогне при различни видове възпаления и раздразнения.

 

Резиноидът от Ирис се използва като съставка в различни козметични продукти за грижа за кожата, като кремове, серуми, лосиони и маски за лице. Той може да бъде включен в продуктите както за обикновена грижа за кожата, така и за целеви проблеми като стареене, дехидратация или чувствителност.

 

 

Резиноидът от Ирис (Iris germanica root extract) се използва като съставка в различни козметични продукти за грижа за кожата. Начинът на употреба на продукти, които съдържат този екстракт, може да варира в зависимост от типа на продукта и неговата формула.

 

1. Почистване на кожата: Започнете с почистване на кожата си с подходящ почистващ продукт за лице, за да премахнете замърсяванията, грима и излишния себум от лицето си.

 

2. Тонизиране (по желание): След почистване някои хора предпочитат да използват тоник, който помага да се балансира pH-то на кожата и да се приготви за следващите стъпки от рутината по грижа за кожата.

 

3. Нанасяне на продукт с резиноид от ирис: Използвайте крем, серум, лосион или маска за лице, която съдържа резиноид от ирис. Следвайте инструкциите на етикета на продукта за правилното количество и начин на нанасяне.

 

4. Масаж (по желание): Ако използвате крем или серум, можете да масажирате нежно кожата на лицето и шията, за да наситите кожата с продукта и да стимулирате кръвообращението.

 

5. Следващи стъпки (по желание): В зависимост от вашата рутинна грижа за кожата, можете да продължите със своите обичайни стъпки, като нанасяне на околоочен крем, хидратант или слънцезащитен крем.

 

 

Произход на продукта: България, произведено от "Буджак" ЕООД.

 

 

Съхранение: в сухо място, в стъклена или алуминиева упаковка,  без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 25 °C.

 

 

Доставка: Еконт, Спиди, Бг поща, ДЧЛ, ТНТ

 

 

Плащане: с наложен платеж, по банков път, с карта

 

 

Опаковка: стъклено шише

 

 

Срок на годност: до 5 години.

20,00 лв.
Базова цена:20,00 лв.
Подобни продукти