Розов сет - Розова вода, розово масло + пудра в подарък

За вички фенове на Роза Дамасцена - промо сет: Розова вода, Розово масло + Розова пудра в подарък.

 

Розова вода  - 200 мл., повече виж тук: https://naturaloilbg.com/floralna-rozova-voda-rosa-damascena-200-ml-.html 

Розово масло - 1 г., повече виж тук: https://naturaloilbg.com/rozovo-maslo-rosa-damascena-.html

Розова пудра - 40 г., повече виж тук: https://naturaloilbg.com/rozova-pudra-brashno-rosa-damascena-40-g-.html 

 

 

Розовата вода и розовото масло са популярни продукти в козметичната и ароматерапевтичната индустрия поради своите благоприятни свойства и аромат. При добавянето на подаръчната пудра, сетът може да предложи разнообразни начини за подобряване на кожата и създаване на ароматни преживявания. Ето някои от начините, по които можете да използвате Розовия сет:

  1. Тонизиране с розовата вода: Розовата вода е известна със своите тонизиращи и освежаващи свойства. Използвайте я като тоник след почистване на лицето. Просто намокрете памучен тампон с розовата вода и нежно потупайте лицето си. Това може да помогне да се поддържи кожата хидратирана и да се намали усещането за възпаление.

  2. Ароматерапия с розовото масло: Розовото масло се извлича от розови цветя и има сладък и романтичен аромат. Добавете няколко капки от розовото масло в ароматна лампа или дифузер, за да създадете ароматна и релаксираща атмосфера в дома си.

  3. Уход за кожата с розово масло: Розовото масло се използва и за уход за кожата. Можете да го смесите с носително масло, като кокосово или жожоба, и да го нанасяте върху кожата за овлажняване и омекотяване.

  4. Пудра за тяло: Подаръчната пудра може да бъде използвана след къпане или душ за омекотяване и освежаване на кожата. Тя може да се нанася на цялото тяло или върху специфични зони под вид на скраб или пилинг.

  5. Ароматизиране на банята: Добавете няколко капки розово масло и/или розова вода във вашата вана, за да създадете ароматна и релаксираща баня. Това може да помогне за намаляване на напрежението и стреса.

  6. Смесване на продукти: Експериментирайте със смесване на розова вода, розово масло и пудра, за да създадете индивидуални ароматни продукти или лечебни смеси за уход за кожата.

Розовият сет може да предложи комплексен и ароматен подход за уход за кожата и създаване на приятни моменти на релаксация и уелнес.

47,00 лв. 55,00 лв.
Базова цена:47,00 лв.
Подобни продукти