Сет 2 етерични масла за мъже

Традиционно етеричните масла са били  еднакво популярни както сред жените, така и сред мъжете. Ако първите са използвали етери главно за запазване на красотата и младостта, тогава мъжете прибягват до силата на природата, за да лекуват рани или да повдигат боения дух, да увеличат мъжката сила.

 

Кедровото масло има иглолистен дървесен аромат, който има регенериращ и тонизиращ ефект. Кедърът се свързва с образа на Слънцето и мощна енергия, която допринася за постигането на целите.
 
Маслото е известно от древни времена като адаптоген - вещество, което може да ускори процеса на адаптиране към новите климатични и географски условия.
 
Ароматът на растението стимулира както умствената, така и физическата активност, помага за справяне със стреса и предотвратява изтощението.

 

Тревистият и топъл аромат на пачули се свързва в съзнанието с изобилие и успех. Този аромат е най-добрият избор за уверен в себе си човек, който е готов да поеме отговорни проекти.
 
Етеричното масло има положителен ефект върху функционирането на ендокринната система и производството на хормони, които са отговорни за потентността, жизнеността, както и способността за концентрация и възприемане на света наоколо. Пачулито активно стимулира нервната система, като я укрепва.
 
Етерът на пачули може да бъде полезен за премахване на пърхота като част от комплексно лечение.

 

Босилековото масло има пикантен и свеж аромат с подчертано ободряващо действие. То се използва широко като тонизиращо средство, което има еднакво добър ефект както върху психо-емоционалната, така и върху физическата компонента на тялото.
 
Басилековото масло е бързодействащо масло, своеобразна линейка в периоди на морален упадък и стресови разстройства.
 
Маслото от босилек допринася за регулирането на кръвообращението, което от своя страна нормализира кръвното налягане. В допълнение, етерът облекчава спазмолитичната болка, като помага за по-бързото възстановяване след тежки физически натоварвания.
 

Етерично масло от Кедър - 10 мл.

Етерисно маслоо от Пачули - 10 мл.

Етерично масло от Босилек - 10 мл.

 

26,00 лв. 30,00 лв.
Базова цена:26,00 лв.
Подобни продукти