Сет Антитютюнева смес

  • Колекция: Буджак

Сет Антитютюнева смес

Смес от масла от мента, ела и лимон може да помогне в борбата с миризмите на тютюн в колата ви и да създаде свежа атмосфера. Ето как можете да използвате тази смес:
 
     Аромат за кола: Има много аромати за кола, към които можете да добавите етерични масла. Добавете няколко капки масла от мента, ела и лимон към аромата, след което го поставете в колата. Когато включите вентилацията, ароматът ще се разпространи из цялата кабина.
 
     Спрей: Създайте ароматен спрей, като разредите няколко капки от всяко масло във вода. Преди всяко пътуване с колата напръскайте купето с този спрей, за да освежите въздуха и да премахнете миризмата на тютюн.
 
     Памучни тампони: Нанесете няколко капки от маслената смес върху памучните тампони и ги поставете в машината. Това е лесен начин да поддържате салона си миришещ на свежест.
 
     Ароматерапевтични пръчици: Ако имате специални ароматни пръчици за кола, можете да ги накиснете в тази маслена смес и да ги поставите в колата си.
 
Смес от масла от мента, ела и лимон ще създаде свеж и ободряващ аромат, който ще помогне да се преодолее миризмата на тютюн. Тези масла също имат антисептични свойства и помагат за пречистване на въздуха.

Състав:

Етерично масло от Мента - 10 мл.

Етерично масло от Лимон - 10 мл.

Етерично масло от Бяла ела - 10 мл.

19,00 лв. 22,00 лв.
Базова цена:19,00 лв.
Подобни продукти