Сет Ароматерапия за начинаещи

  • Колекция: Буджак

Сет Ароматерапия за начинаещи

Смес от масла от мента, лавандула и мандарина може да създаде приятен и релаксиращ аромат и също така да има благоприятен ефект върху настроението ви. Ето как можете да използвате тази смес за ароматерапия:
 
За релаксация:
 
Аромадифузер : Добавете няколко капки от всяко масло към аромадифузера и вдишайте аромата за облекчаване на стреса и релаксация. Това е чудесен начин да използвате тази смес навсякъде.
 
     Ароматна лампа: Ако имате ароматна лампа, добавете няколко капки от всяко масло в купа с вода и запалете лампата. Това ще помогне за разпространението на приятен аромат в цялата стая.
 
     Вана: Добавете няколко капки от сместа във водата преди вана. Това ще създаде релаксираща атмосфера и ще помогне за облекчаване на стреса и напрежението.
 
     Масажно масло: Разредете няколко капки от тази смес в носещо масло като масло от жожоба и го използвайте, за да масажирате тялото си. Това ще помогне за отпускане на мускулите и ще подобри общото ви състояние.
 
За да подобрите настроението си:
 
Аромадифузер: Добавете няколко капки от сместа към аромадифузера на стаята и го включете. Това ще създаде приятна атмосфера и ще помогне за подобряване на настроението ви.
 
     Ароматизирана висулка или гривна: Ако имате ароматна висулка или гривна, добавете няколко капки от сместа към специална подложка или преработена вложка. Носете този аксесоар, за да се наслаждавате на ароматерапията през целия ден.
 
Смес от мента, лавандула и мандарина има приятен аромат, който ви помага да се отпуснете и да облекчите стреса, а също така повдига настроението ви.
 
Състав:

Масло от Мента (Mentha piperita) - 10мл.

Масло от Мандарина (Citrus reticulata) - 10 мл.

Mасло от Лавандула (Lavandula Angustifolia) - 10 мл.

 

 

19,00 лв. 23,00 лв.
Базова цена:19,00 лв.
Подобни продукти