Сет Естествено възраждане на косата

Сет Естествено възраждане на косата

Хидролатите от лайка, розмарин и лавандула могат да бъдат полезни за възстановяване и подобряване на косата. Ето как можете да ги използвате:
 
     Грижа след шампоан: След използване на шампоан и изплакване на косата можете да нанесете хидролати върху влажна коса. Това ще ви помогне да овлажните косата си и да подобрите нейната структура. Напръскайте хидрозолите от лайка, розмарин и лавандула върху косата си, оставете за няколко минути и след това изплакнете с топла вода.
 
     Намокряне на косата преди използване на маски: Преди да използвате маски за коса или балсами, можете да намокрите косата си с хидрозоли. Това ще подсили ефекта на маските и ще осигури допълнителна хидратация.
 
     Ароматен спрей за коса: Смесете хидрозоли в спрей бутилка (например лайка, розмарин и лавандула) с вода в съотношение 1:1. Напръскайте този ароматен спрей върху косата си, за да ухае и да се усеща свежа.
 
     Масаж на скалпа: Масажът на скалпа с хидрозоли може да помогне за подобряване на кръвообращението, което има благоприятен ефект върху растежа на косата. Нанесете малко количество хидролат върху скалпа и го масажирайте с кръгови движения с върха на пръстите си.
 
     Третиране на краищата на косата: Ако имате сухи краища на косата, можете да нанесете хидрозоли от розмарин, лайка и лавандула върху краищата си, за да ги овлажните и да предотвратите накъсването на краищата.
 
Хидрозолите от лайка, розмарин и лавандула имат овлажняващи и успокояващи свойства, които могат да помогнат за възстановяване и подобряване на състоянието на косата. Не забравяйте, че резултатите може да варират в зависимост от типа и състоянието на косата, така че редовната употреба може да осигури най-добри резултати.
 
Розмариновата вода   е естествен активатор на растежа на косата, укрепва космените фоликули, помага в борбата с пърхота и успокоява раздразнения скалп.
Водата от лавандула допълнително овлажнява косата, като я прави кадифена и здрава,
а водата от лайка има противовъзпалително и бактерицидно действие.
 
Благодарение на тази чудесна естествена комбинация от компоненти, продуктъте връщат естествената сила, красота и блясък на косата, лекуват косата и ускоряват растежа й.

Вода от Лавандула - 200 мл.

Вода от Розмарин - 200 мл.

Вода от Немска Лайка - 200 мл.

19,90 лв. 24,00 лв.
Базова цена:19,90 лв.
Подобни продукти