Сет етерични масла за сауна, баня, хамам (3 х 10 мл.)

  • Колекция: Буджак

Сет етерични масла за сауна, баня, хамам

Комплектът съдържа масла с противовъзпалителен, антивирусен ефект, които ще подсилят полезните свойства на процедурите за баня, а също така ще бъдат отличен зимен подарък за предстоящите празници.

Маслата от евкалипт, кипарис и бор са популярни ароматерапевтични масла в бани и сауни. Те имат свежи, дървесни и средиземноморски аромати, които насърчават релаксация и усещане за чистота. Ето няколко начина да използвате тези масла във баня или сауна:
 
     Ароматна пара: Добавете няколко капки масло към съд с вода и го поставете върху горещи камъни или друг източник на топлина във вашата сауна или баня. Маслото ще се изпари, създавайки ароматна пара и изпълвайки помещението със свежи аромати.
 
        Масаж: Можете също да използвате разредено масло за масаж преди или след сауна или вана. Това ще помогне за отпускане на мускулите и подобряване на кръвообращението.
 
     Масло за тяло: Създайте свое собствено масло за тяло, като добавите няколко капки от тези масла към базово масло като бадемово или маслиново и го използвайте върху кожата си след баня или сауна.
 
     Вдишване: Малко масло може да се нанесе върху китките или салфетка, за да вдишате аромата. Това може да помогне за прочистване на дихателните пътища и подобряване на дишането във ваната или сауната.
 
Не забравяйте, че маслата трябва да се използват внимателно и да се разреждат в масло-носител или вода, за да се избегне дразнене на кожата. Някои хора може да са чувствителни към определени масла, затова се препоръчва тест за алергия преди употреба.

 

Състав:

Етерично масло от Евкалипт - 10 мл.

Етерично масло от Бял Бор - 10 мл.

Етерично масло от Кипарис - 10 мл.

 

Евкалиптовото масло премахва умората и сънливостта, укрепва имунната система, премахва главоболието.

Белия Бор има освежаващо и пречистващо действие, възстановява нервната система, мощен дихателен антисептик, а също и деконгестант.

Кипарисовото масло балансира емоционалния фон, помага за облекчаване на раздразнителността, повишава концентрацията и осигурява яснота на мисълта, подобрява качеството на съня.

19,00 лв. 22,00 лв.
Базова цена:19,00 лв.
Подобни продукти