Сет етерични масла за жени 2

  • Колекция: Буджак

Етерично масло от Тамян - 10 мл.

Етерично масло от Салвия(Градински чай) - 10 мл.

Етерично масло от Роза Дамасцена 1 гр.

 

Етеричните масла имат много функции, някои от които, като козметични свойства, помагащи за облекчаване на спазми и болка, ще бъдат особено полезни за жените.
Етеричното масло е традиционен продукт за лична хигиена. Всяко растение има разнообразни свойства: антисептични, омекотяващи, противогъбични и др. Ароматът на етеричното масло от своя страна влияе върху психо-емоционалния компонент, помагайки за борба със страховете и стреса.

 

Розата традиционно се счита за женски аромат, както и за символ на богините на любовта и младостта в културите на различни страни. Изтънченият аромат релаксира и настройва положително.
 
Розовият етер се използва за подреждане на биоритмите, което ви позволява да се чувствате весели през деня и бързо да заспите през нощта.
 
 
Розовото масло влияе върху работата на храносмилателните органи и ендокринната система. Етерът е особено ефективен при жени с нередовна менструация и проблеми на репродуктивната система.
 
Процедурите с розов етер поддържат кожата еластична и чиста, благодарение на силните си тонизиращи и дезинфекциращи свойства.
 
Салвията  има имуностимулиращо действие върху организма, като помага за укрепване на естествените защитни сили срещу болести и събужда енергийните ресурси.
 
Етеричното масло има положителен ефект върху функционирането на сърдечно-съдовата и ендокринната система. В съвременната медицина препаратите на основата на градински чай се използват като хормонален регулатор.
 
Салвията стимулира здравословното функциониране на нервната система, което ви позволява да преживеете по-добре периоди на стрес и депресия, преминавайки към положителен начин на мислине.
 
Тамянът от древни времена се смята за свещено масло, най-подходящо за основа за кандило. Етерът на това растение въздейства предимно върху психо-емоционалната страна на личността, предизвиквайки състояние на дълбока релаксация и потапяне в себе си, което е характерно за медитацията.
 
Тамянът се използва за лечение на дихателната и пикочно-половата система. Особено важно за жените е, че тамянът подобрява мускулния тонус, включително и на матката. По същата причина бременните жени в никакъв случай не трябва да използват етер без консултация с лекар!
 
 
44,90 лв. 48,50 лв.
Базова цена:44,90 лв.
Подобни продукти