Сет - Освежаващи и ободряващи етерични масла (3*10 мл. - Бял Бор, Лимон, Грейпфрут)

Сет - Освежаващи и ободряващи етерични масла

Смес от етерични масла от бор, лимон и грейпфрут създава освежаващ и ободряващ аромат. Тази смес може да се използва за създаване на атмосфера на бодрост и енергия. Ето кратко описание за кого е подходяща тази смес и как може да се използва:
 
За кого е подходяща:
 
  •      Хора, които искат да създадат свежа и весела атмосфера в помещението.
  •      За тези, които се нуждаят от подкрепа, за да останат будни, да облекчат умората и да подобрят настроението си.
  •      Хора, които ценят естествените аромати и ароматерапията.
 
Как да я използвате:
 
     Аромат за стая: Добавете няколко капки от всяко масло към  арома дифузера  на стаята. Включете арома дифузера, за да изпълните стаята със свеж и ободряващ аромат.
 
     Арома лампа: Ако имате арома лампа, добавете няколко капки от всяко масло в купата с вода. Запалете лампа, за да разнесете аромата из цялата стая.
 
     Носна кърпичка: Поставете няколко капки от сместа върху носна кърпичка и вдишвайте аромата, колкото е необходимо, за да повишите настроението и бдителността си.
 
     Вана: Ако имате вана, можете да добавите няколко капки от сместа във водата преди къпане. Това ще помогне за създаването на релаксиращо и тонизиращо изживяване.
 
     Ароматно масло за тяло: Разредете няколко капки от сместа в базово масло като масло от жожоба и го използвайте за масаж на тялото. Това ще ви помогне да отпуснете мускулите и да повишите настроението си.
 
Не забравяйте, че етеричните масла трябва да се разреждат в носещо масло, преди да се използват върху кожата и в аромати. Също така имайте предвид, че някои хора може да са чувствителни към определени масла, така че се препоръчва да се направи тест за алергия върху малък участък от кожата преди продължителна употреба.

Етерично масло от Бял Бор (Pinus sylvestris) - 10 мл. 

Етерично масло от Лимон (Citrus lemon) - 10 мл.

Етерично масло от Грейпфрут (Citrus Grandis) 10 мл.

 

Добавете по 4-5 капки охлаждащи етерични масла към водата в аромадифузера.

 

 

19,00 лв. 22,00 лв.
Базова цена:19,00 лв.
Подобни продукти